Αυτό το πανεύκολο tip θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος και να κάνεις καλύτερο σεξ!


Αυτό το πανεύκολο tip θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος και να κάνεις καλύτερο σεξ!

Μάθε για ποιο πρόκειται…

Μία νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Αγγλία, από έναν γνωστό συγγραφέα γύρω από την αναπνοή και μεταδίδει το faysbookgr, αναφέρει ότι οι μεγάλες και βαθιές ανάσες είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για την ανθρώπινη υγεία!

Η πρόσληψη αέρα από το στόμα με βαθιές ανάσες, χασμουρητά, λαχανιάσματα κ.λπ. είναι ικανά να προκαλέσουν άγχος, κόπωση, αϋπνία και… παχυσαρκία. Αντίθετα οι ανάσες από την μύτη, με μικρότερες ποσότητες αέρα την κάθε φορά, μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία του ανθρώπου. Και παράλληλα μπορούν να αποδειχθούν επωφελείς σε ότι αφορά το σωματικό βάρος αλλά και την σεξουαλική διάθεση.

Ο υπεύθυνος για την μελέτη Patrick McKeown πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αποκομίσουν πολλά οφέλη για την υγεία τους, αν ακολουθήσουν κάποιες απλές συμβουλές για την αναπνοή τους κατά την διάρκεια της ημέρας.

Για παράδειγμα, οι μεγάλες αναπνοές από το στόμα μπορούν να προκαλέσουν στένωση των αεραγωγών, περιορίζοντας έτσι την ικανότητα του σώματος να οξυγονώνει τους μυς και τα όργανα. Έτσι μπορεί να συστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία, οδηγώντας σε μειωμένη ροή αίματος προς την καρδιά.

Από την άλλη υποστηρίζει ότι η σωστή αναπνοή μπορεί να κάνει κάποιον να χάσει βάρος. Εστιάζει στο πόσο όξινο ή αλκαλικό είναι το αίμα του κάθε ανθρώπου, και στο ότι το διοξείδιο του άνθρακα παίζει κεντρικό ρόλο στην ρύθμιση του pH του αίματος.

Όμως η αναπνοή από τη μύτη έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στην σεξουαλική ζωή. Όπως λέει ο επιστήμονας, η αναπνοή από την μύτη διεγείρει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, ένα αερίο που είναι το μυστικό για μια έντονη σεξουαλική ζωή.

Με άλλα λόγια, όπως υποστηρίζει ο Patrick McKeown, η αναπνοή από την μύτη είναι ένα είδος φυσικού Viagra, που βελτιώνει την στύση και αυξάνει την λίμπιντο!
 

Tags σεξ,βαρος,κιλά,αναπνοή,ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8178 s (228 Queries.) // Parse time: 3.2320 s // Total time: 6.0498 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X