Ενυδατωμένη επιδερμίδα για φωτεινή, ξεκούραστη, απαλή και ελαστική όψη


Ενυδατωμένη επιδερμίδα για φωτεινή, ξεκούραστη, απαλή και ελαστική όψη

Το δέρμα, όταν \"διψάει\", φαίνεται θαμπό και άγριο… κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς της επιδερμίδας μας - είναι το Α και το Ω στην περιποίησή της. Είναι το πιο σημαντικό καθημερινό τελετουργικό ομορφιάς για υγιές και λαμπερό δέρμα. Φανταστείτε ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Έτσι και το δέρμα, όταν "διψάει", φαίνεται θαμπό και άγριο… κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

Το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές "επιθέσεις": τα σαπούνια, την επαφή με συνθετικά υφάσματα, την τριβή με τα ρούχα, τον κλιματισμό, την αποτρίχωση, τον ήλιο και τον αέρα. Καθημερινά η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει μέρος του υδρολιπιδικού φιλμ που την προστατεύει και δεν το αντιλαμβανόμαστε. Μεγαλώνουμε και το δέρμα μας γερνάει, παύει να είναι σφριγηλό και ελαστικό. Χωρίς νερό, τα κύτταρα του αφυδατώνονται. Η επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση για να διατηρείται φωτεινή και ξεκούραστη, απαλή και ελαστική.

Η σύγχρονη γυναίκα, επιλέγοντας ένα brand για την περιποίηση του σώματός της, προσδοκά στην αξιόπιστη απόδοση του, στην ποικιλία προϊόντων και καινοτομιών, σε ελκυστικά ήπια αρώματα και brands που διαθέτουν αναγνωρισιμότητα και ιστορία, ως απόδειξη υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγε το Barnängen, μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες της Σουηδίας στον τομέα της περιποίησης και της φροντίδας του σώματος, η ενυδάτωση είναι η πρώτη ανάγκη των καταναλωτών, με το 77% να αναζητά προϊόντα με φυσικά συστατικά, το 45% προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του και ένα 56% των καταναλωτών να αναζητά προϊόντα με ήπια και περιποιητικά οφέλη.

Το Barnängen, με ιστορία 250 χρόνων, διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στο χώρο της περιποίησης και της φροντίδας του σώματος στη Σουηδία, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την εξειδικευμένη και αποτελεσματική φροντίδα και μια μοναδικά ευχάριστη εμπειρία. To brand, που το όνομα του σημαίνει "πάρκο με λουλούδια για παιδιά", είναι εμπνευσμένο από τη φύση της Σουηδίας, τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής της. Τα προϊόντα του αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό φύσης και επιστήμης.

Το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε ήταν ένα σαπούνι το 1868, φτιαγμένο με παμπάλαια συνταγή, με ένα μείγμα από έλαια, ροδόνερο και κερί μέλισσας. Σήμερα, η νέα σειρά αφρόλουτρων Barnängen εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αυτό το μείγμα, έχοντας το όμως ενσωματώσει στη δική της πατενταρισμένη τεχνολογία Cold Cream, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει την καλύτερη προστασία και περιποίηση του δέρματος που μας καλεί να "μυηθούμε" στη σουηδική περιποίηση spa. Η τεχνολογία Cold Cream, η οποία εμπεριέχεται στα κρεμώδη προϊόντα, είναι ένα ενεργό σύμπλεγμα συστατικών φτιαγμένο από έλαια και ενυδατική κρέμα, το οποίο χρησιμοποιείται και από φαρμακευτικές εταιρείες για να προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.

Τα προϊόντα Barnängen είναι διαθέσιμα σε κρεμοντούς και Body Lotion σε τρεις σειρές:
• Τη σειρά Barnängen Caring, με γάλα βρώμης και 5% Cold Cream, μια σύνθεση που προσφέρει στις ουδέτερες προς ξηρές επιδερμίδες περιποιητική φροντίδα. Προστατεύει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Η καθημερινή χρήση αποκαθιστά την απαλότητα στην επιδερμίδα και προσφέρει ομορφότερο δέρμα μεγαλύτερης διάρκειας.
• Τη σειρά Barnängen Nutritive, με Cloudberry και 7% Cold Cream, μια σύνθεση η οποία θρέφει και ανακουφίζει ακόμα και τις πολύ ξηρές επιδερμίδες με ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.
• Τη σειρά Barnängen Sensitive, εμπλουτισμένη με σύνθεση από άνθη κουφοξυλιάς και 5% Cold Cream που αγκαλιάζει με εκλεπτυσμένη φροντίδα τα ευαίσθητα δέρματα και καταπραΰνει την επιδερμίδα, προστατεύοντας την από την αφυδάτωση και προσφέροντας της μεταξένια απαλότητα.

Παράλληλα, το All Over Rescue Body Balm από το Barnängen, εμπλουτισμένο με προστατευτική Cold Cream, είναι βάλσαμο για το σώμα, προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση, έχει δροσερή υφή balm που απορροφάται αμέσως και μια διακριτική ευωδιά που δημιουργεί αίσθηση ευεξίας.

Ανακαλύψτε επίσης και τη νέα σειρά shower gels που περιλαμβάνει:
• το Barnängen Midsommer Glow, με απαλά έλαια λουλουδιών και ενυδατικό ορό προστασίας, το οποίο περιποιείται τις ξηρές επιδερμίδες και αφήνει το δέρμα ελαστικό και απαλό
• το Barnängen Sauna Relax, με εκχυλίσματα σημύδας και ενυδατικό ορό προστασίας που εξισορροπεί σώμα και πνεύμα
• το Barnängen Glacier Blow, με φυσικά άλατα θαλάσσης σε συνδυασμό με ενυδατικό ορό προστασίας που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης

Και μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά αναβλύζει από μέσα μας, όταν είμαστε καλά με τον εαυτό μας, σίγουρες, αυθεντικές και ισορροπημένες.

Tags Barnängen, hydration, beauty, Ομορφια, ενυδατωση, Σώμα, body


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9994 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5628 s // Total time: 2.5622 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X