Αυτόλογη μεσοθεραπεία ή θεραπεία Vampire: Τι είναι και που βοηθάει;


Αυτόλογη μεσοθεραπεία ή θεραπεία Vampire: Τι είναι και που βοηθάει;

Η Πλαστικός Χειρούργος, Δρ Γεωργία Κουλέρμου μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες...

Το καλοκαίρι βρίσκεται στο τέλος του και μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις έχει αφήσει στο πρόσωπό μας αλλά και στο σώμα μας γενικότερα, ένα ωραίο μαύρισμα ίσως, αλλά και κάποια σημεία που χρειάζονται φροντίδα.

Αυτό που περισσότερο μας προβληματίζει είναι η ξηρότητα και η αφυδάτωση του δέρματος μας και κυρίως του προσώπου μας, και που οφείλεται στις ώρες που περάσαμε στον ήλιο, στη θάλασσα και φυσικά στις μεγάλες ανάγκες για ενυδάτωση λόγω των ψηλών θερμοκρασιών. Τι κάνουμε γι’ αυτό;

Η Πλαστικός Χειρούργος, Δρ Γεωργία Κουλέρμου μας προτείνει συντηρητικές μεθόδους, που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα μας να επαναποκτήσει ταχύτατα τη σφριγηλότητα του και την καλή του ποιότητα και ταυτόχρονα να επενδύσει στο μέλλον.

Η πιο σύγχρονη και πιο αποτελεσματική μέθοδος όπως μας εξηγεί είναι αυτή τη στιγμή η αυτόλογη μεσοθεραπεία ή θεραπεία Vampire.

Έχει σαν στόχο να ενισχύσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη τονώνοντας με αυτό τον τρόπο την ενυδάτωση του δέρματος ενώ βοηθάει στη διατήρηση της νεότητας του με τον πιο φυσικό τρόπο. Μετά τη λήψη του αίματος απο τον ίδιο τον άνθρωπο, γίνεται ειδική επεξεργασία με ειδικό διαχωριστή που χρησιμοποιείται και φυγοκέντρηση.

Στη συνέχεια ενίεται στο πρόσωπο το πλάσμα του αίματος που έχει διαχωριστεί και τα αιμοπετάλια (φυσιολογικό συστατικό του αίματος) που βρίσκονται μέσα σε αυτό διεγείρουν την ανάπλαση του δέρματος. Αυτή τη θεραπεία αν την ακολουθήσει κάποιος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θα φροντίσει το δέρμα του με τον καλύτερο τρόπο.

Θα διατηρήσει το δέρμα μας σε καλή ενυδατωμένη κατάσταση, θα κάνει ανάπλαση όπου χρειάζεται, θα καθυστερήσει τις ρυτίδες να εμφανιστούν, θα βοηθήσει ακόμη τα διάφορα σημαδάκια που έχει το πρόσωπο σαν αποτέλεσμα της επίδρασης του ήλιου και θα βοηθήσει σε ένα μεγάλο βαθμό και τους μαύρους κύκλους γύρω απο τα μάτια.

Tags Αυτόλογη μεσοθεραπεία, θεραπεία Vampire, θεραπεια, προσωπο, Ομορφια, beauty, face, treatment


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1148 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2317 s // Total time: 2.3465 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X