Η adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο!


Η adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο!

Επαναστατική επιστροφή ενέργειας, ισχυρή απορρόφηση κραδασμών, άριστη εφαρμογή και ανθεκτικότητα στις εξωτερικές θερμοκρασίες! Η adidas παρουσιάζει την επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, BOOST, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που επιτεύχθηκε ποτέ. Και το τρέξιμο δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!

BOOST στην ενέργεια
Η βάση της καινοτομικής τεχνολογίας BOOSTTM βρίσκεται σε ένα επαναστατικό υλικό απορρόφησης κραδασμών, κατασκευασμένο από την κορυφαία εταιρεία χημικών στον κόσμο, BASF. Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία, το συμπαγές υλικό TPU κυριολεκτικά εκρήγνυται και μετατρέπεται σε χιλιάδες μικροκυψέλες ενέργειας, οι οποίες συνθέτουν τη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού. Χάρη στη μοναδική τους κυψελοειδή δομή, αυτές οι ενεργειακές κάψουλες αποθηκεύουν και απελευθερώνουν περισσότερη ενέργεια με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, σε κάθε βήμα. Οι δοκιμές που διεξήγαγε η adidas Innovation Team δείχνουν ότι αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που μόνο τα Energy Boost προϊόντα διαθέτουν, προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που έχει παρουσιαστεί έως τώρα σε running προϊόντα.

BOOST στην ανθεκτικότητα

Το νέο υλικό αντικραδασμικής επένδυσης, BOOSTTM, δεν προσφέρει μόνο μέγιστη επιστροφή ενέργειας, αλλά διατηρεί εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Στις εργαστηριακές δοκιμές που διεξήγαγε η adidas Innovation Team, παρατηρήθηκε ότι το υλικό BOOSTTM είναι τρεις φορές πιο ανθεκτικό σε σχέση με το υλικό EVA - το συνηθισμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών που χρησιμοποιείται στα περισσότερα running παπούτσια -, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες από -20 έως + 40 βαθμούς Κελσίου.

BOOST στην άνεση
Η καινοτομία στο Energy Boost δε σταματάει στη σόλα. Το πάνω μέρος του παπουτσιού διαθέτει την τεχνολογία Techfit της adidas, η οποία προσφέρει άψογη εφαρμογή, άνεση και στήριξη στο πόδι, όταν αυτό βρίσκεται σε κίνηση. Η ελαστική και διάτρητη πλέξη επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ενώ στρατηγικά τοποθετημένες ζώνες στήριξης κρατάνε το πόδι σταθερό σε κάθε βήμα.

BOOST your run
Το Energy Boost θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων της adidas, από τις 27 Φεβρουαρίου, σε περιορισμένο αριθμό! 

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter@adidasgr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα runningτης adidas μπορείτε να βρείτε στο http://news.adidas.com/GR/PERFORMANCE/RUNNING

Tags adidas, boost, τρεξιμο, γυμναστικη, παπούτσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7504 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3663 s // Total time: 3.1167 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X