Τζώρτζια Παναγή: Έγινε πιο ξανθιά από ποτέ! [βίντεο]


Τζώρτζια Παναγή: Έγινε πιο ξανθιά από ποτέ! [βίντεο]

Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής “Όλα Καλά”

Η Τζώρτζια Παναγή όπως έχουμε ήδη αναφέρει θα βρίσκεται στη νέα τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, “Όλα Καλά”, μαζί με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τη Χριστιάνα Αντωνίου και τον Andrew George Ευτυχίου Ιωάννου. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

Μετά την αλλαγή που είδαμε στο hair look της Κωνσταντίνας Ευριπίδου λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, σειρά έχει πάρει και η Τζώρτζια Παναγή, όπου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με αναρτήσεις της στο instastories μας έδειξε τη νέα της εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Όλα Καλά" για πρώτη φορά όλη η ομάδα on air! [βίντεο]

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανήρτησε χθες Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου βίντεο όπου την βλέπουμε να έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά και η αλλαγή είναι απλά εντυπωσιακή.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Tags τζώρτζια παναγή, ΣΙΓΜΑ, ολα καλα, hair look, διασημοι, παρουσιαστρια, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4344 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2075 s // Total time: 2.6419 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X