Έφη Παπαιωάννου: Το νέο επαγγελματικό βήμα του συντρόφου της, Μάξιμου Τρίγκα


Έφη Παπαιωάννου: Το νέο επαγγελματικό βήμα του συντρόφου της, Μάξιμου Τρίγκα

Η νέα επιχείρηση που άνοιξε επίσημα τις πόρτες της χθες!

Η Έφη Παπαιωάννου μπορεί να ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της συλλογή εντούτοις η Κύπρια σχεδιάστρια βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του συντρόφου της, Μάξιμου Τρίγκα ο οποίος δημιούργησε την δικιά του επιχείρηση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο Μάξιμος Τρίγκας βρίσκεται πίσω από την γνωστή αλυσίδα "Ο Πρόεδρος" που χθες, 12 Σεπτεμβρίου άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του και όπως είδαμε τον τίμησαν επώνυμοι Κύπριοι κι όχι μόνο!

Η Μαρία Ιωάννου

Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε να συνδυάσετε καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον Πρόεδρο.

Η Βίβιαν Νικολαϊδου

Τι να πρωτοπεριγράψει κανείς γι’ αυτή την καινοτομία στο κέντρο της Λευκωσίας; Ένας χώρος έτοιμος να φιλοξενήσει εσάς και τους αγαπημένους σας φίλους, βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας, προετοιμάζοντας ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι, από εκείνα που θα αξιοποιήσουν την επιλογή σας στο έπακρο!

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου, η Έλενα Ανδρέου, η Κρίστυ Παναγιώτου και ο Μάξιμος Τρίγκας

Αναμενόμενη η επιτυχία! Το προσωπικό, η πολυετής εμπειρία, ο ιδανικός χώρος, τα γουστόζικα τραπεζάκια, η φυσική διακόσμηση, η ευγένεια και το καθημερινό μεράκι συνθέτουν τον ρεαλιστικό πίνακα της προεδρικής εκδοχής... με τον καλύτερο τρόπο...!

Η Στέλλα Στυλιανού

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ενδεικτικά σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε: Άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό Φαλάφελ, κασερλί Κεμπάπ , κεπμπάπ κοτόπουλο ,γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα, θα εκπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε στον Πρόεδρο αυτό που θέλετε.

Πάρτε το ρίσκο, δοκιμάστε νέες γεύσεις και φυσικά μη ξεχάσετε να απολαύσετε σουτζούκι και παστουρμά μιας και κόβονται μπροστά στα μάτια σας, δίνοντας άλλη χάρη! Για το τέλος αφήστε τα γλυκά να κάνουν τη δουλειά τους και πιστέψτε μας, θα είναι η τελευταία πινελιά όπου και θα μεθύσει όλες σας τις αισθήσεις... Ως τελική απόλαυση μπουγάτσα με κρέμα, σοκολατόπιτα, Κιουνεφέ είναι μόνο μερικές από τις γλυκές αξεπέραστες επιλογές που θα έχετε... ώστε να ολοκληρώσετε αυτό το γευστικό ταξίδι...

Tags ο προεδρος, φαγητο, διασημοι, μαξιμος τριγκας, έφη παπαιωάννου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1425 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2221 s // Total time: 2.3646 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X