3 απαράβατες συμβουλές λίγες ώρες πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας


3 απαράβατες συμβουλές λίγες ώρες πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας

Μένουν μόλις λίγες ώρες μέχρι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας και να γίνει ο γάμος σας. Είναι λογικό το άγχος σας να είναι στα ύψη, ενώ οι ώρες μοιάζουν ατελείωτες, πιστέψτε μας όμως δεν είναι. Στη δική σας περίπτωση ταιριάζει απόλυτα αυτό πιο λέμε \"Keep Calm\".

Όλα είναι έτοιμα, τόσο καιρό έχετε τρέξει αρκετά και έχουν όλα δρομολογηθεί, δεν υπάρχει λόγος για πανικό, ιδιαίτερα τέτοιες ώρες. Τα 3 tips που ακολουθούν είναι αυτά που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι όλα όμορφα και ρόδινα.

  • Οργανώστε τα ρούχα σας, τα παπούτσια σας, τα κοσμήματα, τυχόν αξεσουάρ που θα φορέσετε και βάλτε τα όλα σε ένα μέρος. Επιπλέον κανονίστε την ώρα που θα έρθει ο κομμωτής, ο makeup artist και θα ετοιμάσει εσάς αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους και κάνετε τηλεφωνήματα να δείτε ότι όντως ισχύουν και θα γίνουν έτσι.
  • Φτιάξτε ένα μικρό τσαντάκι μαζί σας με είδη πρώτης ανάγκης. Μία χτένα, μία οδοντόβουρτσα, την κρέμα σας, το αποσμητικό σας και ό.τι άλλο είναι απαραίτητο. Δώστε το σε ένα άτομο εμπιστοσύνης και πείτε του να το έχει μαζί στο γάμο, γιατί μπορεί να χρειαστείτε κάτι από αυτά.
  • Φάτε ελαφριά και αποφύγετε τις δοκιμές με νέα προϊόντα στο πρόσωπο ή το σώμα σας. Ακόμα και μία ελαφριά μάσκα προσώπου μπορεί να σας δημιουργήσει αλλεργίες. Τελευταίες ημέρες δεν είσαστε για πειράματα.

Tags Γαμος, συμβουλές, Νυφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5081 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3684 s // Total time: 2.8765 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X