Tα πιο chic look στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2018


Tα πιο chic look στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2018

Tο βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των 70ων βραβείων Emmy και κάποιες πολύ ωραίες εμφανίσεις μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και σας τις παρουσιάζουμε.

Στο κατάμεστο Microsoft Theater, στο Los Angeles της California, έδωσαν το παρών οι πιο λαμπεροί σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης. Και μπορεί η επιστροφή του «Game of Thrones» να ήταν το μεγάλο γεγονός, ωστόσο, οι εντυπωσιακές παρουσίες ήταν εκείνες που έκαναν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση.

Οι γυναίκες ηθοποιοί που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, των μεγάλων τηλεοπτικών βραβείων, έβαλαν τα «δυνατά τους» και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση τους.

Ελάχιστες ήταν οι κακοντυμένες και αυτό είναι υπέροχο για εμάς που μας αρέσει να χαζεύουμε τα red carpet look και να αντλούμε έμπνευση.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας «έντυσαν» τις απαστράπτουσες υποψήφιες και καλεσμένες στα βραβεία. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Ποιά ήταν άραγε η καλύτερη;

Couture δημιουργίες από τούλι, με δαντέλα, κεντημένες με πέτρες, μοναδικές αποχρώσεις και αισθησιακά κοψίματα ήταν τα στοιχεία που επικράτησαν.

Αυτές είναι οι πιο κομψές παρουσίες λοιπόν στο κόκκινο χαλί των Emmy 2018. Δείτε τις στην γκάλερι που ακολουθεί:

 

Tags μόδα, look, εμφανιση, βραβεια, Emmy 2018, emmy awards


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9059 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4138 s // Total time: 2.3197 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X