Το νέο άρωμα Dolce & Gabbana συλλαμβάνει την ουσία της εκλεπτυσμένης και μεθυστικής θηλυκότητας


Το νέο άρωμα Dolce & Gabbana συλλαμβάνει την ουσία της εκλεπτυσμένης και μεθυστικής θηλυκότητας

Η Βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke ενσαρκώνει τέλεια αυτή τη γυναίκα.

Οι Dolce & Gabbana παρουσιάζουν ένα νέο, μοναδικό άρωμα που συλλαμβάνει την ουσία της εκλεπτυσμένης και μεθυστικής θηλυκότητας. Το νέο Eau de Parfum εισάγει μια νέα όψη της γυναίκας Dolce & Gabbana: με ένα ζεστό και ζωντανό πνεύμα, το The Only One γιορτάζει αυτή τη γυναίκα, την λαμπερή γοητεία της, την έμφυτη χαρά της ζωής. Είναι το κέντρο της προσοχής σε κάθε περίσταση. Είναι η μια και μοναδική!

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Η μοναδικότητα του the only one βρίσκεται στον εκπληκτικό συνδυασμό βιολέτας και καφέ που δίνει ζωή σε μια μαγευτική floral μυρωδιά. Όπως και η γυναίκα που αντιπροσωπεύει, το άρωμα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αντιθέσεων: από αυτή τη συγχώνευση του απροσδόκητου αντλεί την γοητεία του.

Η βιολέτα ανοίγει το άρωμα, συνδυάζοντας τις λεπτές πινελιές του περγαμόντου για να δημιουργήσει ένα ζωντανό, απροσδόκητο και ζουμερό μπουκέτο. Στην καρδιά, οι σαγηνευτικές νότες του πλούσιου καφέ συνδυάζονται με γοητευτική ίριδα. Τέλος, η ζεστή βάση της βανίλιας και του πατσουλί προσδίδει μια απτική,  ζεστή ποιότητα, που περιβάλλει τις αισθήσεις σε μια ωραία αγκαλιά.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ένα νέο σχέδιο, με τετράγωνες γραμμές και μια βαριά βάση, το μπουκάλι θυμίζει την πολυπλοκότητα της μιας και μοναδικής γυναίκας. Η χροιά ροδάκινου του αρώματος αντανακλά τη ζεστή λάμψη της, ενώ η λεπτομέρεια του χρυσού δακτυλίου προσθέτει μια τελική πινελιά στο σχέδιο. Η μαύρη λακαρισμένη εξωτερική συσκευασία, με λεπτομέρειες χρυσού, μεταφέρει την ίδια αίσθηση κομψότητας.

Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Matteo Garrone, στη δεύτερη συνεργασία με την Dolce & Gabbana Beauty, αποθανάτισε την Emilia Clarke στη Ρώμη, σε μια αυθεντική trattoria, στο Trastevere. Αποδίδοντας τη φυσική της ζεστασιά και τη χαρακτηριστική της γοητεία, η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει το ταλέντο της ως τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Η ταινία λέει την ιστορία μιας καθημερινής στιγμής μεταξύ της πρωταγωνίστριας και των αγαπημένων της. Η ταινία ανοίγει με την Emilia σε δείπνο με φίλους, δίπλα της μια ομάδα τοπικών μουσικών παίζει το παραδοσιακό ιταλικό τραγούδι "Quando, Quando, Quando". Η Εμίλια αρχίζει να τραγουδά και το ακροατήριο την αποθεώνει. Η φωνή και η φυσική της αύρα κερδίζουν την προσοχή όλων: όλα τα μάτια είναι πάνω της, είναι μια και μοναδική.

Για την έντυπη καμπάνια, οι φωτογράφοι Morelli Brothers, αποθανάτισαν τη ζωντανή ενέργεια της σκηνής, προβάλλοντας τον αυθορμητισμό της στιγμής σε μια διαχρονική ασπρόμαυρη λήψη.

Tags Dolce & Gabbana, dolce & gabbana The Only One, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9547 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3298 s // Total time: 2.2844 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X