Το ilovestyle.com ανανεώθηκε και θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!


Το ilovestyle.com ανανεώθηκε και θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!

Νέο logo, νέο design, εμπλουτισμένη θεματολογία και responsive σε κάθε συσκευή!  

Το ilovestyle.com, το 1ο γυναικείο portal της Κύπρου ανανεώθηκε και σε περιμένει να το εξερευνήσεις. Η ανανέωση είναι ριζική και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού καθώς επίσης συμβαδίζει και με τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής, διατηρώντας το δικό του στυλ. 

Το ilovestyle.com μπαίνει σε μία νέα εποχή τόσο όσον αφορά στην εμφανώς ανανεωμένη εικόνα του, όσο και στο εμπλουτισμένο περιεχόμενό του. Με νέο λογότυπο, minimal και απόλυτα responsive σχεδιασμό, καθώς προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή (desktop, mobile, tablet).

Το ανανεωμένο ilovestyle.com διατηρεί τη συνέπεια στις κατηγορίες που διαβάζονται συστηματικά και αγαπά το αναγνωστικό κοινό, όπως μόδα, υγεία, celebrities, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων εσάς. 

Το ilovestyle.com πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, όπως κάνει εδώ και έξι χρόνια, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη! Πιο σύγχρονο, πιο άμεσο, πιο λειτουργικό, υποστηρίζει την ανανέωση, κρατάει το στυλ. 

Κάνε κλικ και απόλαυσε το νέο ταξίδι, που μόλις ξεκίνησε για το ilovestyle.com. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!  
 

Tags redesign, ilovestylecom, ανανέωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2171 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4051 s // Total time: 4.6222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X