Μαρία Μπεκατώρου: Οι νέες λεπτομέρειες που αποκάλυψε για τον γάμο των κουμπάρων της Ρέμου – Μπόσνιακ! 


Μαρία Μπεκατώρου: Οι νέες λεπτομέρειες που αποκάλυψε για τον γάμο των κουμπάρων της Ρέμου – Μπόσνιακ! 

Η σχέση “εξάρτησης” που έχει με την Υβόννη και η μακροχρόνια φιλία τους

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η κουμπάρα στο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ καθώς είναι και η νονά του παιδιού τους όπως επίσης και η καλύτερη φίλη της Υβόννης.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια προέβη πρόσφατα σε μια αποκάλυψη για τον γάμο της χρονιάς μιλώντας σε ελληνικό περιοδικό, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε: “Περάσαμε φανταστικά. Ήταν ένας γάμος που είχε μόνο αγάπη. Ήταν όλα απλά, αλλά και φινετσάτα. Διασκεδάσαμε πολύ. Χορέψαμε, ήπιαμε. Ζαλίστηκα λιγάκι αλλά δεν μέθυσα, ήρθα σε μια ελαφρά ευθυμία”!


Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Μας έδειξε το πιο όμορφο στιγμιότυπο από το γάμο των κουμπάρων της Ρέμου - Μπόσνιακ!


Συνεχίζοντας μάλιστα μίλησε και για τη φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ όπου δήλωσε ότι: “Στη ζωή μου δεν είχα ζήσει ποτέ τόσο έντονη φιλία. Δεν έχω κρατήσει φιλίες από τα παιδιά μου χρόνια ή το σχολείο. Οι καλύτερές μου φίλες είναι των τελευταίων ετών. Και νομίζω αυτές είναι και οι πιο συνειδητοποιημένες φιλίες και δεν θέλω να τις χάσω ποτέ. Με την Υβόννη η σχέση μας ήταν από την αρχή έντονη. Όπως σου φέρνει η ζωή τον άντρα των ονείρων σου και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή κι εμένα η ζωή μου έφερε την Υβόννη και το ένιωσα αμέσως. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να μη βρεθούμε, αλλά δεν υπάρχει μέρα που δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Είναι σχέση εξάρτησης”!
 

Tags Μαρία Μπεκατώρου, υβοννη μποσνιακ, αντωνης ρεμος, Γαμος, φιλια, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2188 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3381 s // Total time: 4.5570 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X