Η Madame Figaro με το μήνυμα "Beat Cancer"  ξεκινά την ετήσια Εκστρατεία Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού


Η Madame Figaro με το μήνυμα "Beat Cancer"  ξεκινά την ετήσια Εκστρατεία Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Γιατί αυτόν τον αγώνα μπορούμε να τον κερδίσουμε.   

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, για 13η συνεχόμενη χρονιά δίνει τον δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με σύμμαχο όλους εσάς και με το μήνυμα Beat Cancer… 

Το τεύχος Οκτωβρίου κυκλοφορεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου με την Ηλέκτρα Φωτιάδου στο εξώφυλλο, η οποία φωτογραφίζεται για την εκστρατεία και δίνει μαθήματα δύναμης.

Η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια δύναμη, που ούτε η ίδια γνωρίζει πολλές φορές. Η διάγνωση, ο φόβος, το άγνωστο την τρομάζουν. Ωστόσο, η θέληση και η αποφασιστικότητα είναι αυτά που θα της δείξουν τον δρόμο. 

Η εκστρατεία της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Estée Lauder.

Σε αυτήν συμμετέχουν 24 δυναμικές γυναίκες, οι οποίες ενώνουν τα χέρια και φωτογραφίζονται με το συλλεκτικό βραχιολάκι που σχεδίασε η Χριστιάνα Καφά στέλνοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μάς αφορά όλες. 

Στην αλυσίδα ζωής της Madame Figaro συμμετέχουν άνθρωποι που μας εμπνέουν με τον δυναμισμό τους, γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, γυναίκες που συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς ζωής. Ανάμεσά τους η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, η οποία φωτογραφίζεται με την κόρη της Αρετή και την εγγονή της Νεφέλη, η τηλεπαρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Άντρη Καραντώνη με την κόρη της Αργυρώ, η Χριστιάνα Λακκοτρύπη με τις κόρες της Αγγελίνα και Μαρίνα και η Κάτια και η Ελίνα Θεοδότου. Επίσης, η βουλευτής και μέλος του Δ.Σ. της Europa Donna Στέλλα Κυριακίδου, η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Εύη Παπαδοπούλου και η Ογκολόγος του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου Δρ Γιόλα Μάρκου, οι οποίες καθημερινά δίνουν μαζί τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού στηρίζοντας όσες γυναίκες τις έχουν ανάγκη. Στην εκστρατεία συμμετέχουν ακόμη η Επικεφαλής Μάρκετινγκ της AstroBank Δήμητρα Ονουφρίου, η τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου, οι αθλήτριες Διαμάντω Ευριπίδου και Ραμόνα Παπαϊωάννου και η επιχειρηματίας Νατάσα Μιχαηλίδου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro διαθέτει προς πώληση το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας #mfbreastcancer, από ασήμι 925 με επιμετάλλωση χρυσού 22 καρατίων, το οποίο σχεδίασε και φέτος η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά. "Είναι η πέμπτη χρονιά που συνεργάζομαι με τη Madame Figaro σε αυτήν την εκστρατεία και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα.

Σχεδιάζοντας αυτό το βραχιολάκι ήθελα να στείλω το μήνυμα στις γυναίκες πως ποτέ δεν ξέρουμε πόσο δυνατές είμαστε μέχρι πραγματικά να αναγκαστούμε να γίνουμε". 

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βραχιολιού θα δοθούν στη Europa Donna Κύπρου. 

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου, η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριές της το πιο χρήσιμο σημειωματάριο, που σχεδίασε η Αναστασία Ερωτοκρίτου, με πληροφορίες για το θέμα του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστίες στην εταιρεία H&A PAPER TRADING LTD, στα τυπογραφεία CASSOULIDES MASTERPRINTERS και στο πρακτορείο διανομής ΚΡΟΝΟΣ για τη στήριξή τους στην Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. 
 

Tags Madame Figaro, εκστρατεια, καρκίνος του μαστού, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, τευχος οκτωβριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6365 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3577 s // Total time: 2.9942 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X