Τρία νέα φυτικά ροφήματα θα αναβαθμίσουν γευστικά και φυσικά το πρωινό σου


Τρία νέα φυτικά ροφήματα θα αναβαθμίσουν γευστικά και φυσικά το πρωινό σου

Μια νέα σειρά φυτικών ροφημάτων έρχεται να αλλάξει την εμπειρία του πρωινού και να την κάνει πιο απολαυστική με το πιο υγιεινό τρόπο.

Ο λόγος για τη νέα σειρά φυτικών και θρεπτικών ροφημάτων της Adez, που είναι ιδανικά για όλους όσοι θέλουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με μια υγιεινή επιλογή, καθώς δεν περιέχουν συντηρητικά, λακτόζη ούτε επιπλέον ζάχαρη, παρά μόνο τα φυσικά σάκχαρα καρπών.

Τα φυτικά ροφήματα της Adez κυκλοφορούν σε τρεις απολαυστικές γεύσεις: Σόγια, Καρύδα και Αμύγδαλο και μπορείτε να τα συνδυάσετε με δημητριακά, να τα προσθέσετε σε smoothies, ενώ είναι ιδανικά και για χρήση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και θα δώσουν μια πιο υγιεινή νότα σε όλα τα φαγητά και τα γλυκά σας Η καινούρια αυτή πρόταση από την Τhe Coca-Cola Company, μπορεί να ανανεώσει τις διατροφικές συνήθειες όσων επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά με την well-being πλευρά τους.

Αλλά και για απόλαυση εκτός σπιτιού, η σειρά Adez περιλαμβάνει και δύο πρωτότυπες φρουτώδεις on-the-go επιλογές για όσους προτιμούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα κάθε στιγμή της ημέρας: Αμύγδαλο με Passionfruit και Μάνγκο, Βρώμη με Φράουλα και Μπανάνα και Καρύδα με Μούρο, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.  

Και o σεβασμός της Adez στη φύση είναι εμφανής παντού, ακόμα και στην συσκευασία αυτών των απολαυστικών φυτικών ροφημάτων, αφού το πρωτοποριακό, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι των ροφημάτων Adez, είναι επίσης φτιαγμένο από φυτικά υλικά, σε ποσοστό που αγγίζει το 30%.

Tα φυτικά ροφήματα Adez δίνουν έναν διαφορετικό τόνο στο πρωινό μας, και μας καλούν να βάλουμε έναν πιο θρεπτικό και υγιεινό τόνο στην καθημερινότητά μας! Ανακαλύψτε τα!

Sponsored Content

Tags πρωινο, ρόφημα, χυμος, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2458 s (230 Queries.) // Parse time: 1.2044 s // Total time: 3.4502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X