Πάολα: Μετά τον χωρισμό ερωτευμένη ξανά με 25χρονο τραγουδιστή!


Πάολα: Μετά τον χωρισμό ερωτευμένη ξανά με 25χρονο τραγουδιστή!

Δείτε τον νεαρό που της “έκλεψε” την καρδιά!

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, η Ελληνίδα τραγουδίστρια Πάολα, έχει χωρίσει με τον επί έξι χρόνια σύντροφό της, Μιχάλη Ποζίδη.

Το πρωί της Πέμπτης, 27 Σεπτεμβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της στην οποία ανέφερε ότι η τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη και αυτή τη φορά με νεαρό τραγουδιστή.


Διαβάστε ακόμη: Ξαφνικός χωρισμός για την Πάολα μετά από έξι χρόνια σχέσης! [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε: “Χώρισε η Πάολα μετά από έξι χρόνια σχέσης. Η σχέσεις κάνουν κύκλους και το γεγονός ότι χώρισε φιλικά σημαίνει ότι δεν υπήρξε ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο ούτε κάποιος μεγάλος καβγάς…Η Πάολα είναι ερωτευμένη, είναι καλά…Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε. Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά πολύ για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άντρα. Λίγο πιο μικρό από εκείνη. Τραγουδιστής είναι στο επάγγελμα. Αυτός νομίζω ότι είναι 25άρης και τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε και τώρα στην Πύλη Αξιού”.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Happy Day”:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tlifegr η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Τσαφαρά με τον οποίο γνωρίστηκε το καλοκαίρι όταν συνεργάστηκαν στην περιοδεία της, στη συνέχεια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ενώ η επαγγελματική τους σχέση δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα.

Δείτε πιο κάτω τον σύντροφό της Πάολα: 


 

Tags παολα, συντροφοσ, ζευγαρι, τραγουδιστης, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4452 s (227 Queries.) // Parse time: 1.3230 s // Total time: 3.7682 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X