Η Στέλλα Κυριακίδου για ακόμα μία χρονιά στηρίζει την εκστρατεία της Madame Figaro Κύπρου κατά του καρκίνου του μαστού [βίντεο]


Η Στέλλα Κυριακίδου για ακόμα μία χρονιά στηρίζει την εκστρατεία της Madame Figaro Κύπρου κατά του καρκίνου του μαστού [βίντεο]

Φωτογραφήθηκε μαζί με την Δρ Στέφανη Χριστοδουλίδου και την Εύη Παπαδοπούλου

Η Στέλλα Κυριακίδου, βουλευτής και μέλος του Δ.Σ. της Europa Donna Κύπρου, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Madame Figaro Κύπρου, στηρίζοντας έμπρακτα την εκστρατεία που κάνει για ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Φέτος φωτογραφήθηκε μαζί με τις Δρ Στέφανη Χριστοδουλίδου, συμβουλευτική ψυχολόγος της Europa Donna Κύπρου και την Εύη Παπαδοπούλου, της Europa Donna Κύπρου. 

“Όπως κάθε χρόνο αισθάνομαι τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά και συγκίνηση που βρισκόμαστε εδώ σε μία κοινή προσπάθεια με τη Madame Figaro για να περάσουμε τα μηνύματα στην κάθε γυναίκα…”, είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Κυριακίδου.

Η Εύη Παπαδοπούλου, δήλωσε: “Είμαστε δυναμικά μπροστά σε αυτή την εκστρατεία για να ενημερώσουμε τον κόσμο για την πρόληψη αλλά και να συμπαρασταθούμε στις γυναίκες που περνούν αυτή τη στιγμή μέσα από την εμπειρία του καρκίνου του μαστού…”

Η Δρ Στέφανη Χριστοδουλίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα συναισθήματα πάρα πολλά. Νιώθω πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη και με τιμά ιδιαίτερα που είμαι μέρος στη φετινή εκστρατεία…”


 

Tags Στέλλα Κυριακίδου, ΕΥΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, δρ στεφανη χριστοδουλιδου, Madame Figaro, καρκίνος του μαστού, Europa donna Κύπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1647 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 3.4912 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X