Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Μαρίας Μενούνος δια χειρός Ελληνίδας σχεδιάστριας!


Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Μαρίας Μενούνος δια χειρός Ελληνίδας σχεδιάστριας!

Η άγνωστη πληροφορία που ήρθε στο φως!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και θα αποχωρήσει σήμερα για να φτάσει στο Άκοβο όπου και θα ασχοληθεί με τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τον γάμο της ο οποίος είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο, 6 Οκτωβρίου.

Κάποιες από τις λεπτομέρειες που  αφορούν στο μυστήριο αλλά και το παραδοσιακό γλέντι αποκάλυψε ο ξάδερφος της Μαρίας Μενούνος, Κωνσταντίνος Μενούνος στο tlife.

Χαρακτηριστικά είπε: “Η Μαρία θέλει πολύ απλά πράγματα… Ο γάμος θα είναι απλός και παραδοσιακός. Θέλησε να κάνει το γάμο της στον τόπο καταγωγής της και έτσι τιμάει και τον πατέρα της. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός για όλους. Μετά το μυστήριο θα πάμε στο γλέντι που θα γίνει στο προαύλιο του παλιού σχολείου. Στο γλέντι θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι γιατί ο χώρος χωράει μόνο 400 ή 500 άτομα. Μάλιστα ο πρόεδρος του χωριού ο κ. Κώστας Σοφρωνάς φρόντισε αν τυχόν βρέξει να το σκεπάσει και να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή του γλεντιού”.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Δύο ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας βρήκαμε το προσκλητήριο του γάμου!


Όσο για το νυφικό της Μαρίας είπε ότι: “Η Μαρία ήθελε αρχικά να πάει στην εκκλησία με γαϊδουράκι αλλά τελικά θα πάει με άμαξα αφού το νυφικό της θα έχει μια τεράστια ουρά και δεν θα ήταν τόσο εύκολο… Το νυφικό αυτό δημιουργία της Celia για την Μαρία ήταν να το φορέσει στον πολιτικό γάμο αλλά έκανε πολύ κρύο και προτίμησε να το φορέσει στον θρησκευτικό της γάμο στο χωριό”.

Ο Κωνσταντίνος Μενούνος μίλησε μάλιστα και για το γλέντι του γάμου που θα ακολουθήσει, αναφέροντας ότι: “Στο γλέντι του γάμου θα ξεκινήσουμε με ελληνικά κλασικά τραγούδια και μετά ανάλογα με τη διάθεση θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το γλέντι! Θέλαμε με τη Μαρία και τον Κέβιν να κάνουμε μια χορογραφία αλλά τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δικών μου και τις προετοιμασίες της Μαρίας για το γάμο δεν θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε κάτι”
 

Tags μαρία μενούνος, Γαμος, Ελλάδα, Νυφικο, παρουσιαστρια, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5492 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2938 s // Total time: 2.8431 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X