Αυτές οι 16 νέες αφίξεις αξίζουν την προσοχή σου


Αυτές οι 16 νέες αφίξεις αξίζουν την προσοχή σου

Τα καινούργια μαγαζιά που άνοιξαν στην Κύπρο τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουμε να τα επισκεφτούμε. 

Υποδεχόμαστε τα νέα μας στέκια και τους καινούργιους χώρους όπου θα μας βρει ο φετινός χειμώνας.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Το Παντοπωλείο "Καλή Όρεξη"
To γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας μετακόμισε σε νέο, εντυπωσιακό χώρο και περιοχή διατηρώντας όμως την ίδια φιλοσοφία στο μενού και τα πιάτα του όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το Παντοπωλείο μετακόμισε στη Μετοχίου 38 στη Λευκωσία και ανοίγει επίσημα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Εδώ θα γευτείς ελληνική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από τη Μεσόγειο και πιάτα ημέρας φτιαγμένα από υλικά κάθε εποχής.
(22675151) Μετοχίου 38, Λευκωσία. Δ-Σ 12.30-16.00 & 19.30-23.00.

Ο Πρόεδρος
Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις άνοιξε πρόσφατα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, το ένατο της αλυσίδας και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία. Εάν θέλεις να συνδυάσεις καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον "Πρόεδρο". Εδώ θα φας άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό φαλάφελ, κασερλί κεμπάπ, κεπμπάπ κοτόπουλο, γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα ακόμα και ελληνικό σουβλάκι στην πίτα. Μία καλή επιλογή για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο της πόλης.
(70088070) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία 1, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-00.30.

Πινακοθήκη
Το Café-Εστιατόριο Πινακοθήκη επαναλειτουργεί, αυτή τη φορά με ευθύνη της Λεβεντείου Πινακοθήκης, με στόχο να αποτελέσει ένα νέο χώρο που υπόσχεται να γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς: με "ψαγμένες" γεύσεις που εντυπωσιάζουν, εμπνευσμένες από την τέχνη και την ιστορία. Ένας κομψός χώρος, με διακόσμηση που παραπέμπει στο ύφος και το εκλεπτυσμένο στυλ της Πινακοθήκης, το νέο εστιατόριο αποπνέει έναν αέρα προσιτής πολυτέλειας. Το μενού, με πινελιές της ελληνικής κουζίνας, επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ από τη Χίο, Πέτρος Παπαβασιλείου, ο οποίος συνδυάζει τολμηρά τις γνώσεις και την εμπειρία του σε πιάτα εμπνευσμένα από τις Συλλογές της Πινακοθήκης, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που πετυχαίνει να αφυπνίσει τις αισθήσεις.
(22668820) Αναστασίου Γ. Λεβέντη 5 (πρώην Λεωνίδου), Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-17.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags food news, φαγητο, ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ, νεα εστιατορια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6223 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7715 s // Total time: 4.3938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X