Η μυστηριώδης συλλογή μακιγιάζ του οίκου Givenchy


Η μυστηριώδης συλλογή μακιγιάζ του οίκου Givenchy

Το νήμα καθοδήγησης της συλλογής είναι το κόκκινο χρώμα.

Το sheath dress, το φόρεμα- θησαυρός, που αποτελεί μέρος της κληρονομιάς του oίκου Givenchy, χάρη στην εικονική κυρία Audrey Hepburn, είναι ο καθοδηγητής της νέας συλλογής του οίκου Givenchy με τίτλο "Midnight Skies". 

Το νήμα καθοδήγησης της συλλογής είναι το κόκκινο χρώμα. Η κόκκινη ετικέτα με τις παγιέτες του οίκου Givenchy. Ένα σκανταλιάρικο κόκκινο, που γεννήθηκε από ένα νέο μαργαριταρένιο συστατικό, του οποίου το ευρύ χρωματικό φάσμα και η φωτεινή δύναμη του το κάνουν μοναδικό. Ο πειρασμός ενός εξαιρετικά αισθησιακού κόκκινου.

MUST HAVE!

MIDNIGHT SKIES PRISME QUATUOR 

 

Εύκολη εφαρμογή, άνετη και με μακράς διάρκειας αποτελέσματα, η παλέτα Prisme Quatuor Eye Palette είναι γνωστή για την ευχαρίστηση που προσφέρει όταν χρησιμοποιείται. Η κρεμώδης υφή της εγγυάται απόλυτη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Μπορεί να "χτιστεί" χωρίς κανένα όριο, απλώνεται με το δάκτυλο για ένα αποτέλεσμα που κυμαίνεται από απαλό έως glam ή ακόμα και glam rock. Ανάλογα με τη διάθεσή σας και την επιθυμητή ένταση, θα δημιουργηθεί μια διακριτική ή φαινομενικά προκλητική εμφάνιση.

Η παλέτα αποκαλύπτει τρεις μαύρες, μαργαριταρένιες αποχρώσεις σε αντίθεση με ένα ισχυρό, εξαιρετικά αισθησιακό κόκκινο, εμπνευσμένο από τις Haute Couture δημιουργίες του οίκου Givenchy.

Εδώ, το κόκκινο, το καθοδηγητικό νήμα της συλλογής, περιέχει ένα ολοκαίνουργιο μαργαριταρένιο συστατικό, που προσφέρει έντονο και φωτεινό χρωματικό φάσμα. Χάρη στα εξελισσόμενα χρώματα των φυσικών χρωστικών, θα σας ταξιδέψει από το πορτοκαλί μέχρι το ροζ και το κόκκινο. Οι μεταλλικές αποχρώσεις του εξασφαλίζουν τέλεια κάλυψη και απίστευτη λάμψη σε μια ατελείωτη αντανάκλαση. Καθαρό χρώμα.

LIMITED EDITION

ROUGE INTERDIT

Φυσικά, τα χείλη είναι επίσης διακοσμημένα με μια μαργαριταρένια κόκκινη ανταύγεια. Ένα απαλό και μεταξένιο κόκκινο. Το θρεπτικό εκχύλισμα μαύρου τριαντάφυλλου και ελαφρά έλαια που χαρακτηρίζουν τη σειρά των κραγιόν Rouge Interdit προσφέρει φινέτσα, άνεση και ευκολία χρήσης.

Midnight Red No. 26

LE VERNIS 

Μια υγρή υφή που αναβλύζει έντονο χρώμα και μια φόρμουλα που φέρνει ευχάριστη λάμψη και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Cosmic Night No. 11

NOIR INTERDIT

Η μάσκαρα Noir Interdit διαθέτει ένα πινέλο που μπορεί να λυγίσει έως και 90 μοίρες, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τις βλεφαρίδες σας κοντά στο μάτι, επεκτείνοντας το υλικό από τη ρίζα με μία μόνο κίνηση για να έχετε τις πιο πυκνές και εξαιρετικά καμπύλες βλεφαρίδες. Όσο περισσότερο εφαρμόζετε και δουλεύετε με την Noir Interdit, τόσο περισσότερο ενισχύετε το πλούσιο σχήμα των βλεφαρίδων.

Η έκδοση Noir Interdit στη συλλογή Midnight Skies περιέχει επίσης ένα πρωτοποριακό κόκκινο μαργαριτάρι με μεταλλική απόχρωση.

Dark Red No. 2

ENCRE À CILS

Το ίδιο κόκκινο μαργαριτάρι είναι επίσης ο πυρήνας αυτής της απόχρωσης που δίνει ενέργεια και κάνει τη μάσκαρα να λάμπει, για αυξημένη ένταση. Εμπνέει το συναίσθημα χωρίς καταστροφή. Παίξτε με τις βλεφαρίδες σας χωρίς καμία προσοχή στον κόσμο!

Ο Nicolas Degennes συνιστά την εφαρμογή αυτής της must-have απόχρωσης πάνω από τη σκούρα μαύρη μάσκαρα.

Red Night No. 5

LINER VINYL 

Εδώ, το κόκκινο μαργαριταρένιο συστατικό χρησιμοποιείται στην καθαρή του μορφή για μέγιστη φωτεινότητα. Ένα λαμπερό φινίρισμα για να σας κάνει να λάμπετε με τη φωτεινότερη λάμψη. Μία γραμμή ... και αυτό είναι αρκετό!

Red Night No. 7

Tags givenchy, GIVENCHY Midnight Skies, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4186 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2485 s // Total time: 2.6671 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X