Μήπως άλλα θέλεις και άλλα κάνεις; [video]


Μήπως άλλα θέλεις και άλλα κάνεις; [video]

Γιατί συγχέουμε τις προτεραιότητες και χάνουμε τους στόχους μας; Ποιος υπονομεύει τα πραγματικά Θέλω που μας κάνουν ευτυχισμένους; Πώς οι επιδιώξεις μας μαρτυρούν την πίστη που έχουμε στον εαυτό μας;

Κάποια μέρα ξυπνάμε με μια άγρια "αφύπνιση". Συνειδητοποιούμε πως επιδιώξεις, όνειρα και Θέλω βρίσκονται ακόμα ανυλοποίητα στα συρτάρια του μυαλού μας. Και τότε, κατακλυζόμαστε από απελπισία για όλες τις ευκαιρίες που αφήσαμε αναξιοποίητες. Στοχοποιούμε όλους εκείνους που μας εμπόδισαν ή μας υπονόμευσαν. Παραλείπουμε, όμως, να ρίξουμε μια ματιά στον ίδιο μας τον καθρέφτη.

Στο παρακάτω η #1 Παγκόσμια bestselling συγγραφέας και life coach βραβευμένη από την Ευρωπαική Ενωση, Τζιλ Δούκα, MBA, PCC σε καλεί να αναρωτηθείς γιατί δεν έχεις ακόμα φτάσει εκεί όπου θα ήθελες. Να σκεφτείς γιατί κάνεις άλλα από αυτά που θέλεις. Μήπως οι στόχοι σου ήταν σημαντικοί μόνο για τους άλλους, αλλά όχι για εσένα;

 

 

Όποιες κι αν είναι οι αιτίες που δεν καταφέραμε κάτι, όλες τους έχουν μια κοινή πηγή τροφοδότησης: τη μειωμένη πίστη στον εαυτό μας. Η πίστη είναι συναισθηματικός μυς. Αν τον δουλέψεις, θα σε στηρίξει. Αν τον παραμελήσεις, θα ατροφήσει και θα σε κάνει αδύναμο. Θυμήσου πως αν δεν το θέλεις εσύ, δεν θα το προσπαθήσεις πραγματικά. Θα είσαι ο πρώτος που θα ανάψει το φυτίλι και θα το βομβαρδίσεις.

Οι μεγάλοι στόχοι, αυτοί που μετρούν μέσα μας, μας τρομάζουν. Γι' αυτό και χρειάζεσαι έναν life coach να σου θυμίσει πως αυτός ο φόβος είναι το προηγούμενο από την επιτυχία αναγκαίο βήμα. Να σου ξυπνήσει την εκτίμηση στον εαυτό σου και την πίστη στις δυνατότητές σου.

Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους στόχους της "Ευ Ζην με Life Coaching" tour σε Κύπρο, Ελλάδα και Αμερική. Σε αυτό το δωρεάν workshop 3 ½ ωρών θα επαναπροσδιορίσεις το πλάνο της ζωής σου. Θα δεις ότι τελικά τα Θέλω σου δεν είναι τόσο απλησίαστα όσο νόμιζες.

Kάνε την εγγραφή σου και κράτησε τη δική σου θέση σε ένα από αυτά τα σεμινάρια ζωής.

Κάνε την εγγραφή σου για να λάβεις δωρεάν τις πρώτες 40 σελίδες του bestseller Ευ Ζην Τώρα εδώ.

Tags σεμιναρια, life coach


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4285 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2962 s // Total time: 2.7246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X