Νέα συλλογή Aldo για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018/19


Νέα συλλογή Aldo για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018/19

To Aldo μας καλεί να εμπνευστούμε από τη νέα του συλλογή σε παπούτσια και αξεσουάρ, για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας, και να αναδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Οι γυναίκες του Aldo καλούνται να νιώσουν την απόλυτη ελευθερία, αποβάλλοντας τους παλιούς κανόνες, με παπούτσια με άνετα τακούνια, μαλακά δέρματα και suede σε ουδέτερα χρώματα. Παράλληλα εντυπωσιακά studs, prints φιδιού και suede εμπνευσμένα από το rock 'n roll και ισορροπημένα με μια δόση μοντέρνας και εκλεπτυσμένης απόχρωσης του ροζ, μας καλούν να επιλέξουμε patchwork prints που θα ανεβάσουν το look μας σε άλλο επίπεδο.

Στη συλλογή βλέπουμε επίσης τα vibes της δεκαετίας του ‘90 με στοιχεία grunge  που δίκαια έχουν κερδίσει τη θέση τους ως fashion classic. Επιλέγουμε λοιπόν καρό και μοτίβα paint-splash που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση ή στοχεύουμε στο σωστό ύφος με angular ankle booties.

Με τακούνια μικρά και μεγάλα, δεν υπάρχει καρδιά που δεν θα κατακτήσετε. Επιπλέον prints ζέβρας, λεοπάρδαλης και πύθωνα σε chunky sneakers, ​​τετράγωνα τακούνια και κλασικές μπότες. Με μια δόση ρετρό αλλά ταυτόχρονα πολύ προχωρημένα, τα animal prints είναι κομψά, ευέλικτα και πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις.

Τέλος η Brilliant, Mate, μια γραμμή εμπνευσμένη από τα ανδρικά ενδύματα και την κουλτούρα του Λονδίνου. Τα derby, τα loafer, τα Chelsea και τα lug soles μπορεί να εμφανίστηκαν ως αντρικά παπούτσια, αλλά τώρα έχουν κερδίσει έδαφος και στις γυναικείες συλλογές. Είτε σε λουστρίνι, είτε σε καρό ή ψαροκόκαλο, προσδίδουν στις γυναίκες τον απαραίτητο δυναμισμό.

Tags aldo shoes, aldo, Shoes, fashion, style, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4717 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3974 s // Total time: 2.8691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X