Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου 


Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου 

Το ρεπορτάζ που φέρνει στην επιφάνεια όλη την αλήθεια   

Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν τα κρύβουν. Ο λόγος για την όμορφη ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και τον chef Λευτέρη Σουλτάτο. Μάλιστα στο παρελθόν ένα μονόπετρο που εντόπισαν σε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της Βάσως Λασκαράκη έδωσε την αφορμή να ξεκινήσει ένας κύκλος δημοσιευμάτων για πιθανό αρραβώνα. Τώρα ένα δαχτυλίδι-βέρα που κάποιοι εντόπισαν και στο χέρι του γνωστού chef, ξεκίνησε ένα νέο κύκλο φημών, που ήθελαν το ζευγάρι να έχει επισημοποιήσει τη σχέση του κάτω από άκρα μυστικότητα.
Οι φήμες αυτές μάλιστα ενισχύθηκαν, όταν λίγες μέρες μετά, έγινε γνωστό πως ο Λευτέρης Σουλάτος έχει κάνει δώρο στην ηθοποιό ένα υπέροχο μονόπετρο που εκείνη δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Μάλιστα η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη, όταν ρωτήθηκε για το δώρο του αγαπημένου της προκάλεσε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. “Δε με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου. Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε”, είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα: Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και έλαβε τις πιο όμορφες ευχές από το νέο της σύντροφο! [εικόνα]

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως; Όπως αποκαλύπτει η ελληνική εφημερίδα “RealLife” και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η αλήθεια είναι ότι κανένα από αυτά τα δύο δαχτυλίδια δεν συνδέονται με την επισημοποίηση της σχέσης τους.
Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε: “Είναι πολύ καλά μαζί. Ο Λευτέρης και η Βάσω ταιριάζουν απόλυτα και περνούν όμορφα μαζί. Όμως προς το παρόν, δεν έχουν σχεδιάσει κάτι τέτοιο”.
Το ίδιο άτομο αποκαλύπτει παράλληλα πως οι δυο τους ζουν μια όμορφη και ήρεμη καθημερινότητα και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προσπαθούν πάντα να βρίσκουν χρόνο για να είναι μαζί.
 

Tags βασω λασκαρακη, Λευτέρης Σουλτάτος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, αρραβώνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2996 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4381 s // Total time: 2.7377 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X