Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της! 


Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της! 

Είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια στην ελληνική showbiz

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν απασχολεί συχνά με την προσωπική του ζωή καθώς σπάνιες είναι οι κοινές δημόσιες του εμφανίσεις καθώς επίσης και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Ο λόγος για τον Δήμο Αναστασιάδη και την Τζένη Θεωνά, οι οποίοι διατηρούν εδώ και τέσσερα χρόνια σχέση ενώ έχουν συγκατοικήσει σχεδόν από την αρχή του δεσμού τους.  

Διαβάστε ακόμα: Ο γάμος υπερπαραγωγή Κύπριας επιχειρηματία στο Παραλίμνι! [εικόνες & βίντεο]

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο Page 2, δεν έκρυψε το ενδεχόμενο να του δούμε στο μέλλον να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μίλησε και για πρόταση γάμου. 

“Δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει (τον γάμο), αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Είμαστε πολύ ανοιχτοί και κάποια στιγμή θα το κάνουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: “Πρόταση γάμου με το κλασσικό μοτίβο, όπου ο άλλος γονατίζει και σου προσφέρει το μονόπετρο, δεν έχει γίνει. Αλλά μέχρι στιγμής αισθανόμαστε ότι είμαστε καλά και θέλουμε να περάσουμε πολλά χρόνια μαζί. Νιώθουμε ότι είμαστε δεμένοι, παίρνουμε τη σχέση μας σοβαρά και δεν περιμένουμε κάτι για να την επισφραγίσει”.


 

Tags Τζένη Θεωνά, δημος αναστασιαδης, Γαμος, πρόταση γάμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4785 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4449 s // Total time: 2.9234 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X