Νέα capsule συλλογή "Saturday Night Fever" από τη Ramon Filip!


Νέα capsule συλλογή "Saturday Night Fever" από τη Ramon Filip!

Η σχεδιάστρια εντυπωσιάζει γι\' ακόμη μια φορά με τη νέα της κολεξιόν.

Μεταλλικοί τόνοι, αστραφτερές παγιέτες, χειροποίητες διακοσμήσεις και βελούδο, σε φορέματα και overalls… Η νέα συλλογή Ramon Filip μάς μεταμορφώνει σε party queens, προδιαθέτοντάς μας για νύχτες γεμάτες στυλ και διασκέδαση. Λάμπει κάτω από το φως του φεγγαριού, με ένα jumpsuit γεμάτο παγιέτες στα χρώματα του παγωνιού.

Είναι μια ντίβα της ντίσκο. Πίνει το κοκτέιλ της και αποπλανεί τα πλήθη φορώντας το τούλινο tiered dress της, στολισμένο στο χέρι με χάντρες σε τόνους του χρυσού και πέρλες. Σίγουρη για τον εαυτό της, περπατά στον δρόμο και μοιάζει να αιωρείται, μέσα στο χρυσό πλισέ φουστάνι της. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω της. Κάτω από την ντισκομπάλα, το sequin φόρεμά της παίζει με τα φώτα. Περιφέρεται στις λεωφόρους της πόλης με το θηλυκό βελούδινο τζάκετ της και το αστραφτερό της cigarette παντελόνι.

Ένα ασημί λαμέ tiered φόρεμα τής δίνει ενέργεια να χορεύει όλη τη νύχτα. Και με ένα άλλο, μαύρο, ογκώδες, βελούδινο, κεντημένο στο χέρι, το κόκκινο χαλί της ανήκει. Είναι έτοιμη για κάθε κοινωνική περίσταση. Κομψή, αισθησιακή, ασταμάτητη!

Η νέα capsule συλλογή της Ramon Filip αιχμαλωτίζει τη διάθεση της στιγμής, με εντυπωσιακά κομμάτια σχεδιασμένα για ειδικές περιστάσεις, εμπνευσμένα από το αξέχαστο Studio 54, τη δεκαετία του ’70, και τις θρυλικές party queens της εποχής. Για μία ακόμη φορά, μας παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από τις ιδιαίτερες πιέτες, τα ασημί και χρυσά λαμέ υφάσματα, τις βελούδινες υφές και τις tailored σιλουέτες, που συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη για ξεχωριστές red carpet εμφανίσεις και υπέροχες στιγμές γεμάτες μόδα, με ασύγκριτο στυλ!

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.ramonfilip-shop.com

Tags Saturday Night Fever, fashion, style, μόδα, shopping, RAMON FILIP


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3191 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3040 s // Total time: 3.6231 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X