Η Άννη φτιάχνει κέικ βγαλμένα από παραμύθι


Η Άννη φτιάχνει κέικ βγαλμένα από παραμύθι

To Cake είναι το νέο cake shop που άνοιξε στη Λευκωσία, και φτιάχνει εντυπωσιακά γλυκά!

Από το 2014 το Cake φτιάχνει αποκλειστικά κέικ -εξ ου και το όνομα-, τα οποία δεν φαίνονται μόνο ωραία αλλά είναι… μιας και συνδυάζουν γεύση και αισθητική. Γεύσεις που κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί! Σπιτικά φτιαγμένα, με αρώματα και χρώματα που ελκύουν και το μάτι αλλά και το στομάχι!

Η αρχή
Η ιδιοκτήτριά του Άννη Ιωαννίδη είχε ανέκαθεν πάθος και αγάπη για τη ζαχαροπλαστική. Ωστόσο η ιστορία του Cake ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια όταν η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το baking. Μάλιστα, πρόσφατα, μετά από μακροχρόνιο ψάξιμο, βρήκε και τον κατάλληλο χώρο, όπου στεγάζεται πλέον το κατάστημα-εργαστήριο της στη Λευκωσία.

Το μενού του Cake
"Το όνομα του χώρου (Cake), έχει να κάνει με το ότι ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με cakes. Συγκεκριμένα φτιάχνουμε 5 κατηγορίες: Wedding cakes, Custom cakes (είναι συνήθως θεματικά, αναλόγως με τις επιλογές του καθενός), Classics (π.χ. chocolate fudge, carrot cake, vegan chocolate, red velvet, pistachio, blueberry, lemon κ.ά.), Loaf cakes (για πρωινό ή για τον απογευματινό καφέ) και μικρά cakes (mini loafs, cupcakes, cakepops). Πέρα όμως από τις κατηγορίες, τελευταία προσθήκη αποτελεί το Make your Own Cake, κάτι που ακόμα δουλεύουμε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να διαλέξει από έναν κατάλογο, το cake, τη γέμιση, τη γεύση και άλλα υλικά, για να το φτιάξουμε όπως ακριβώς το θέλεις".

Πέρα από την απίθανη γεύση τους, τα γλυκά της Άννης θα σε εντυπωσιάσουν και με την υπέροχη διακόσμησή τους -όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες είναι τόσο όμορφα, σαν μικρά έργα τέχνης, που κυριολεκτικά λυπάσαι ακόμα και να τα φας.

Ήδη το 'Cake' και η δημιουργός τους, η Άννη, εντυπωσιάζουν με τις αυθεντικές της συνταγές κερδίζοντας αμέτρητους πιστούς φίλους, οι οποίοι δίνουν αποκλειστικά και μόνο μόνο τις παραγγελίες τους μέσω της σελίδας μας στο FB: CakebyAnnieioannides, στο instagram: cake_annieioannides ή στο τηλέφωνο 99446007.

Ένας κομψός παράδεισος για τους λάτρεις των γλυκών και όχι μόνο, το Cake συστήνει σπιτικές γεύσεις γλυκών από κάθε γωνιά του κόσμου και μας προσκαλεί όλους τους λάτρεις της γλυκιάς ζωής να γνωρίσουμε κέικ με χαρακτήρα!

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Δημοκρατίας 66, 2034 Στρόβολος.

Tags cake, κεικ, food news, γλυκα, SWEET


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3989 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3048 s // Total time: 2.7038 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X