10 ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο στην Κύπρο


10 ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο στην Κύπρο

Δέκα ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές πρεμιέρες στις κυπριακές αίθουσες για τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου.

Οι νέες κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε αυτό το μήνα στις κυπριακές αίθουσες. 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Οι φανατικοί θαυμαστές του Harry Potter έχουν έναν σημαντικό λόγο για να είναι και πάλι χαρούμενοι: το 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'! Πρόκειται για το sequel του spinoff του 'Harry Potter', 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', με το σενάριο να φέρει ξανά την υπογραφή της συγγραφέως J.K. Rowling και τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει και πάλι ο δημιουργός των τελευταίων ταινιών 'Harry Potter', David Yates. Ο Eddie Redmayne υποδύεται για άλλη μια φορά τον ρόλο του Newt Scamander, του διασημότερου µαγοζωολόγου του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος στα ταξίδια του έχει συναντήσει και καταγράψει χιλιάδες μαγικά πλάσματα, τα οποία και συγκέντρωσε στο βιβλίο του, 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. Στο cast συναντάμε επίσης τους Katherine Waterston, Ezra Miller, Johnny Depp, Zoë Kravitz και Jude Law. Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald (Johnny Depp) με τη βοήθεια του Newt Scamander συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Jude Law) καλεί τον πρώην μαθητή του, που δέχεται να τον βοηθήσει αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 15 Νοε (133')

The Girl in the Spider's Web
Η Lisbeth Salander και ο Mikael Blomkvist επιστρέφουν! Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ - μια εκκεντρική ιδιοφυΐα στους υπολογιστές. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ένα βράδυ ο Blomkvist δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και έχει ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής χάκερ, η οποία μοιάζει με κάποια δική του γνώριμη. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Blomkvist, θέλοντας απεγνωσμένα να ενισχύσει το Millenium, αναζητά τη Salander, αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια. Το μυστικό που κυνηγούν κι οι δύο βρίσκεται στην καρδιά ενός πολύπλοκου ιστού, στον οποίο εμπλέκονται κατάσκοποι, εγκληματίες του κυβερνοχώρου και κυβερνήσεις από τον κόσμο∙ και κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλυφθεί… Το δίδυμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες και θεατές, με τα 'The Girl with the Dragon Tattoo', 'The Girl Who Played with Fire', and 'The Girl Who Kicked the Hornets' Nest', επιστρέφει με ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη. H Claire Foy, η οποία 'σάρωσε' τα βραβεία ερμηνείας με τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στην επιτυχημένη σειρά 'The Crown', ενσαρκώνει τον ρόλο της Lisbeth Salander, της cult φιγούρας και ομώνυμου χαρακτήρα της σειράς βιβλίων 'Millenium' του Stieg Larsson, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2004, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία 'The Girl in the Spider's Web'. Η ταινία αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του τρομερά επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8 Νοε (122')

Creed II
Το 2016, ο Ryan Coogler σκηνοθέτησε την ταινία 'Creed' με τον Michael B. Jordan να υποδύεται τον ρόλο το Adonis Johnson, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Apollo Creed. Χωρίς αμφιβολία πως το μποξ τρέχει στις φλέβες του, αποφασίζει να πάει στην Φιλαδέλφεια, τόπο του θρυλικού αγώνα του πατέρα του με τον σκληρό, πρωτοεμφανιζόμενο τότε μποξέρ, Rocky Balboa, για να του ζητήσει να γίνει ο προπονητής του. Η ταινία του Coogler εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές και χάρισε στον Sylvester Stallone τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα για την σπουδαία ερμηνεία του. Δύο χρόνια μετά, ο Steven Caple Jr. παίρνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας από τον Ryan Coogler και παρουσιάζει το sequel του φιλμ υπό τον τίτλο 'Creed II'. Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Adonis Johnson. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτήν τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Rocky Balboa βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια. Στο 'Creed II' το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιον πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 29 Νοε (103')

Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags ταινίες, cinema, κινηματογραφος, σινεμα, πρεμιέρες, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1226 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2989 s // Total time: 2.4216 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X