Στην επίδειξη μόδας "Beauty has no age or size boundaries"


Στην επίδειξη μόδας "Beauty has no age or size boundaries"

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν στο show που διοργάνωσε ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών.

Πραγματοποιήθηκε χθες, 31 Οκτωβρίου επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Λευκωσίας - BPW Nicosia. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στην Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού για την ανέγερση στέγης για παιδιά και εφήβους με ειδικές ανάγκες.

Ο μεγαλύτερος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΑΗΚ η οποία παραχώρησε το χώρο της στα Κεντρικά της Γραφεία στην οδό Αμφιπολεως (πάροδο της Λεωφόρου Αθαλάσσας), Στρόβολος. 

Η Αγγέλα Τσολάκη, η Άννα Χαρικλή, η Νιόβη Κετώνη, η Έλενα Θεοδώρου Κόζα, η Θέκλα Καλλικά, η Εμιλία Κωνσταντίνου και η Σκεύη Χαραλάμπους

Συνδιοργανωτές ήταν οι Boutique Modellina, Camel Active (ανδρικά), Costas Theodorou bags, Alba shoes, Babor cosmetics και Trendy Hair Salons.

Τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στη επίδειξη δεν ήταν επαγγελματίες μανεκέν. Προέρχονταν από διάφορα επαγγέλματα, από το επάγγελμα του γιατρού, οδοντίατρου, ελεγκτή, ζωγράφου, τραπεζικού υπαλλήλου, ανώτερα διευθυντικά στελέχη στον ταξιδιωτικό τομέα, καθηγήτριες, χειριστή προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρηματίες στον ιδιωτικό τομέα και μαθήτριες. Όλες προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν σ´ αυτήν την φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση δίνοντας δυναμικά το μήνυμα ότι η ομορφιά δεν έχει όρια ηλικίας ή μεγέθους. Αυτό το μήνυμα δίνεται και στην καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών Babor.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags Beauty has no age or size boundaries, κοσμικα, social life, socialite, Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9433 s (233 Queries.) // Parse time: 0.7461 s // Total time: 3.6894 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X