Χαριτίνη Ηλιάδου: Μίλησε για πρώτη φορά για το "κόψιμο" της εκπομπής της!


Χαριτίνη Ηλιάδου: Μίλησε για πρώτη φορά για το "κόψιμο" της εκπομπής της!

Η δημόσια τοποθέτησή της και η επόμενη ημέρα για την όμορφη παρουσιάστρια!

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μία, περίπου, εβδομάδα η απόφαση του “Omega” να διακόψει την εκπομπή “Παρέα μου”, μόλις ενάμιση μήνα που βρισκόταν στον αέρα. 

Η Χαριτίνη Ηλιάδου, παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Tv Μανία”, όπου για πρώτη φορά μίλησε μετά από την απομάκρυνσή της από το κανάλι του Αρχαγγέλου. 

Διαβάστε ακόμα: Χαριτίνη Ηλιάδου: Δεν θα πιστεύετε τι άλλο της συνέβη μετά το κόψιμο της εκπομπής της

Όλα έγιναν εν αγνοία μας. Δεν είχαμε ιδέα ότι οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν πάρει αυτή την απόφαση. Μας το ανακοίνωσαν μετά το κλείσιμο της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής […] Κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι πολύ θετική και πιστεύω στα καλύτερα που είναι να έρθουν. Χαίρομαι που στην ομάδα μου είναι μόνο νέα παιδιά που μπορούν άνετα να βρουν κάποια άλλη δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κατόπιν, όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, είπε χαρακτηριστικά: “Μου έγιναν προτάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τηλεόραση ειδικά για φέτος. Δεν είμαι τόσο χαζή ώστε να ξαναμπώ στα τηλεοπτικά δρώμενα, ειδικά φέτος […] Θα ηρεμήσω πρώτα, θα κάνω το μεταπτυχιακό μου, το ραδιόφωνο και μετά βλέπουμε”.
 

Tags Χαριτίνη Ηλιάδου, Omega, παρεα μου, εκπομπη, κοψιμο, Συνεντευξη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2154 s (227 Queries.) // Parse time: 1.1044 s // Total time: 3.3198 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X