Τα 12 πιο chic μαγαζιά για brunch στην Κύπρο


Τα 12 πιο chic μαγαζιά για brunch στην Κύπρο

Δώσε μία πιο γκλαμουράτη οπτική στα brunch του σαββατοκύριακου και επισκέψου τα πιο σικάτα μαγαζιά της Κύπρου.

Τα σαββατοκύριακα μας γίνονται πιο όμορφα με ένα πλούσιο brunch και καλή παρέα. Για αυτό το σαββατοκύριακο σου προτείνουμε 12 σικάτους χώρους για λαχταριστά πιάτα brunch. 

Atelier 
Το αγαπημένο εστιατόριο της Παλιάς Λευκωσίας ξεχώρισε τόσο για τα πιάτα του όσο και τη γαλλική του φινέτσα. Το μενού του brunch αποτελείται κυρίως από πιάτα με αβγό, σαλάτες, ανοιχτά σάντουιτς, γιαούρτι με granola και κρέπες. Επίσης, προσφέρει και πιάτα χωρίς γλουτένη.
Δοκίμασε το υπέροχο Croque Madame (€10) που φτιάχνει, κι αν είσαι λάτρης της καραμέλας μην διστάσεις να επιλέξεις την κρέπα με την αλάτισμένη καραμέλα.
Το μαγαζί σερβίρει τους κλασικούς καφέδες, smoothies, μια ποικιλία σε τσάγια με ευφάνταστα ονόματα, όπως Euphoria, Symphonia, Nostalgia (€3), milkshakes κ.ά.
(22262369) Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3, Λευκωσία. Brunch: Σ-Κ 10.00-15.00. 

Bastione 
Η τοποθεσία και η ανανεωμένη ατμόσφαιρά του το καθιστούν ως ένα must place για παρεΐστικες συζητήσεις πάντα με τη συντροφιά φαγητού και ποτού. Στο μενού του θα βρεις από σαλάτες και διάφορα πιάτα με αβγά, όπως ομελέτα, αβγά ποσέ, μέχρι pancake και άλλα πιο χορταστικά πιάτα.
Δοκίμασε οπωσδήποτε αβγά τηγανητά με χαλλούμι, λουκάνικο και χωριάτικο ψωμί (€9). Για τη συνέχεια μια λαχταριστή πρόταση είναι τα pancakes με φρέσκα φρούτα, πραλίνα και φουντούκια (€8).
Cocktail που ταιριάζουν απόλυτα με το πρώτο γεύμα της ημέρας, όπως τα Bastione Grande, Bucks Fizz, Bloody Mary, Aperol Spitz, Bellini και Hugo (€7). 
(22730025) Αθηνάς 6 Πύλη Αμμοχώστου, παλιά Λευκωσία. Brunch: Σ-Κ 11.00-15.00.

D.O.T
Με vintage design, ζεστή ατμόσφαιρα και προσεγμένο μενού σού υπόσχεται μια εκπληκτική εμπειρία. Το μενού του για brunch είναι τόσο πλούσιο και για όλα τα γούστα. Βέβαια τις περισσότερες επιλογές θα τις βρεις στο μενού του Σαββατοκύριακου.  
Δοκίμασε αβγά ποσέ πάνω σε πολύσπορο ψωμί με πάστα αβοκάντο, τσίλι flakes, σπαράγγια και ντοματίνια με αρωματικά βότανα (€8). Επίσης, αβγά ποσέ πάνω σε πατάτα με διάφορα μανιτάρια και λάδι λευκής τρούφας (€11). Τα drunk pancakes με καραμελωμένα μήλα, ξηρούς καρπούς, σταφίδες και σιρόπι με brandy και κανέλα (€9) σερβίρονται αποκλειστικά τα Σαββατοκύριακα.
Ποικιλία σε καφέδες, τσάγια, φρέσκους χυμούς και smoothies με διάφορα μούρα, μπανάνα, γιαούρτι και μέλι (€6).
(22101228) Αθηνάς 6 A, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία. Brunch: Δ-Παρ 12.00-16.00 & Σ-Κ 11.00-15.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags food news, brunch, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9058 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3213 s // Total time: 2.2271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X