Όμορφες επιλογές εξόδου γι' αυτήν την εβδομάδα


Όμορφες επιλογές εξόδου γι

Και αυτήν την βδομάδα έχει πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις!

Όλα όσα θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο και θα κάνουν πιο όμορφες τις μέρες μας.

Styx

H Europa Cinemas σε συνεργασία με το Βραβείο LUX Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διοργανώνουν ταυτόχρονη προβολή ανά την Ευρώπη της αυστρογερμανικής ταινίας Styx του Wolfgang Fischer, μία από τις τρεις ταινίες φιναλίστ του Βραβείου LUX και νικήτρια του Βραβείου Europa Cinemas Label στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το 2018. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Susanne Wolff (Rike) και Gedion Oduor Wekesa (Kinglsey), πραγματεύεται τη ζωή της σαραντάχρονης Rike. Γιατρός που διαμένει κάπου στην Ευρώπη, αποφασίζει να σαλπάρει μόνη με το ιστιοφόρο της. Ωστόσο, οι ονειρικές διακοπές της θα λήξουν άδοξα όταν μια καταιγίδα την αποπροσανατολίζει, φέρνοντάς την κοντά σε ένα αλιευτικό σκάφος έτοιμο να βυθιστεί, στο οποίο επιβαίνουν πάνω από εκατό άνθρωποι.
Σενάριο: Ika Künzel, Wolfgang Fischer
Διάρκεια: 94'
Είδος ταινίας: Δράμα
Γλώσσα: Γερμανικά
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Χρονολογία παραγωγής: 2018
>> Τρίτη 6 Νοεμβρίου, Pantheon Art Cinema, Λευκωσία, 21.00. 
>> Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 77777745.

Το Θέατρο ΑντίΛογος παρουσιάζει το έργο της Μαρίας Χρυσάνθου "Ένας Γέρος, μια θάλασσα"

Αποτελεί το τρίτο έργο από το αφιέρωμα - τριλογία του θεάτρου ΑντίΛογος με θέμα την προσφυγιά και τους πολέμους που ακόμα μαίνονται στη Μέση Ανατολή, μετά τα συγκλονιστικά "Λιοντάρια" και "Τα παιδιά της Γάζας". Το έργο της Μαρίας Χρυσάνθου, προϊόν του φιλόδοξου προγράμματος Play On, εμπνευσμένο από τον "Γέρο και τη Θάλασσα" του Έρνεστ Χέμινγουεϊ και βασισμένο σε πραγματικές ιστορίες ανθρώπων εγκλωβισμένων στη Γάζα, επαναφέρει στη σκηνή του Flea Theatre την Αλεξία Παπαλαζάρου, αυτή τη φορά να σκηνοθετεί τον Κούλη Νικολάου στο ρόλο του "Γέρου". Πλαισιωμένος από τους Βασίλη Μιχαήλ, Ηλιάνα Κάκκουρα, Σάββα Μενοίκου και Θέμιδα Νικολάου, ο "Γέρος" μόνος σε μια λωρίδα γης, ονειρεύεται γλάρους να πετούν στον ουρανό και παιδιά να παίζουν ελεύθερα γιατί "δεν γίνεται, κάτι καλό πρέπει να υπάρχει σε ένα κόσμο που τα παιδιά χαίρονται".
>> ΠΡΕΜΙΕΡΑ Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, 2018, Flea Theatre - Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί, 8:30. Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 19:00 μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, 2018. Για πληροφορίες και κρατήσεις: 99251331.

Αντίο Κοπρόσκυλα

Το Θέατρο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ", ανακοινώνει την επόμενη παραγωγή του που είναι το έργο "Αντίο Κοπρόσκυλα" του Φρίξου Μασούρα. Το έργο: Κύπρος 2013. Άνοιξη. Η οικονομική κρίση στο νησί και η τύχη ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος κρέμεται από μία κλωστή. Ένας απελπισμένος θίασος, αποφασίζει να δώσει την τελευταία του παράσταση: Μια ληστεία τράπεζας! Χωρίς πρόβες, χωρίς καμία ελπίδα επιτυχίας, αλλά με μπόλικο τσαμπουκά 6 φίλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ταινίες που μεγάλωσαν και τα σενάρια που ονειρεύονταν ως ηθοποιοί στην σκηνή, να ξετυλίγονται ζωντανά, μπροστά στα μάτια τους. Οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν μέχρις εσχάτων, καθώς το πλάνο δεν κυλάει ομαλά και οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα πώς είναι να είσαι εγκληματίας. Πως διαμορφώνονται οι σχέσεις όταν ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, βρεθεί ξαφνικά με ένα πιστόλι στο χέρι; Ή μήπως το πιστόλι ενεργεί σαν καταλύτης της αλήθειας! Η δική σας παρουσία αλλά και η δική σας μαρτυρία, μπορεί να ενισχύσει αυτή την αλήθεια και να καταδείξει τον ένοχο!
>> Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags Going out, go out, εκδηλωσεις, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4012 s (228 Queries.) // Parse time: 1.2568 s // Total time: 3.6580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X