Το μαγαζί της Λευκωσίας που ξέρει από γκουρμέ σάντουιτς


Το μαγαζί της Λευκωσίας που ξέρει από γκουρμέ σάντουιτς

Δημιουργεί καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας μικρά γεύματα πλούσια σε γεύση, υψηλής διατροφικής αξίας σύμφωνα με τους κανόνες μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.

Ένα πολύ ξεχωριστό μαγαζί προσγειώθηκε πριν μερικά χρόνια στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου φέρνοντας μία διαφορετική πρόταση γεύσεων στη Λευκωσία. Ο λόγος για το αγαπημένο μας Loukou που έκανε μόδα τα πληθωρικά του donuts, τις νόστιμες πίτες του και μας έμαθε πως το σάντουιτς δεν είναι μόνο ρόστο, χαλούμι σε λευκό φραντζολάκι.

Το Loukou είναι το μαγαζί που ξέρει από γκουρμέ σάντουιτς και δημιουργεί καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας μικρά γεύματα πλούσια σε γεύση, υψηλής διατροφικής αξίας σύμφωνα με τους κανόνες μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.

Αυτό το μαγαζί πήρε το σάντουιτς και το έκανε αλλιώς, προσδίδοντάς του μία άλλη, νέα, μοντέρνα και πιο εύγευστη εκδοχή μετατρέποντας το αγαπημένο μας σνακ σε σε gourmet απόλαυση με συνέπεια στη ποιότητα και εμμονή στα αγνά και φρέσκα υλικά.

Το μυστικό της γευστικής απόλαυσης των καθημερινών σάντουιτς του Loukou κρύβεται στο ζεστό και ποιοτικό ψωμί που παράγεται συνεχώς φρέσκο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags γκουρμέ σάντουιτς, ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, food news, φαγητο, sandwich


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0051 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0330 s // Total time: 0.0381 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X