Αποκτήστε το μακιγιάζ της Natalie Portman


Αποκτήστε το μακιγιάζ της Natalie Portman

Η Make - up Artist του Dior, Pati Dubroff μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της διάσημης ηθοποιού.

Για την εκδήλωση "Indiewire Honors" όπου παρευρέθηκε η Natalie Portman, η Make - up Artist του Dior, Pati Dubroff επέλεξε να έμφαση στα μάτια με έντονα φρύδια και μια απόχρωση κράνμπερι στα βλέφαρα σε πιο απαλό, φυσικό τόνο.

Αρχικά προετοίμασε το δέρμα της για το μακιγιάζ με Dior Capture Dreamskin Fresh & Perfect Cushiona #000 Non-Tinted. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για μέικ-απ, άπλωσε το Dior Forever #031 Sand από το κέντρο του προσώπου με κατεύθυνση προς τα έξω. Για ρουζ, συνδύασε τη ροζ και τη μπρονζέ απόχρωση από τη Dior Backstage Glow Face Palette #001 Universal. Τέλος, για λάμψη ανέμειξε τη λευκή και τη χρυσή απόχρωση από την ίδια παλέτα.

Για τα μάτια, αρχικά χρησιμοποίησε το Diorshow Khôl και τράβηξε μια γραμμή κατά μήκος της πάνω και κάτω γραμμής των βλεφαρίδων, την οποία «έσβησε». Στην συνέχεια πρόσθεσε λίγο balm χειλιών μαζί με τη ροζ απόχρωση από τη Dior Backstage Glow Face Palette #001 Universal και τα ταμπόναρε στο κέντρο των βλεφάρων. Πάνω από αυτά, πρόσθεσε μια πινελιά λευκής απόχρωσης από την παλέτα. Για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών, εφάρμοσε μεγάλη ποσότητα Diorshow Mascara #090 Pro Black.

Τέλος, για τα χείλη εφάρμοσε Rouge Dior Ultra Rouge #587 Ultra Appeal. Αυτός ο τόνος, θυμίζει αρκετά το φυσικό χρώμα των χειλιών της Natalie, ενισχύοντας τα ελαφρώς.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DIOR ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ:

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: 


DIOR CAPTURE DREAMSKIN FRESH & PERFECT CUSHION #000 NON-TINTED


DIORSKIN FOREVER #031 SAND


DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE #001 UNIVERSAL

ΜΑΤΙΑ:


DIORSHOW KHÔL #099 BLACK KHÔL


DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE #001 UNIVERSAL


DIORSHOW MASCARA #090 PRO BLACK

ΧΕΙΛΗ:


ROUGE DIOR ULTRA ROUGE #587 ULTRA APPEAL

Tags Natalie Portman, dior, Pati Dubroff, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0056 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0377 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X