Τα κορίτσια του Mango σου δείχνουν πώς να φορέσεις τις τάσεις της σεζόν!


Τα κορίτσια του Mango σου δείχνουν πώς να φορέσεις τις τάσεις της σεζόν!

Η γνωστή αλυσίδα µόδας Mango είναι µια από τις εταιρείες που εµπνέει τις fashion influencers να δηµιουργήσουν και να αναδείξουν την προσωπικότητά τους

Οι global fashion influencers µε τους κορυφαίους λογαριασµούς µόδας στο instagram, όπως Lucy Williams, Pandora Sykes και Camille Charrière, µε όπλο την προσωπική τους αίσθηση του στυλ πλέον καθορίζουν το πώς φοράµε τις τάσεις της κάθε σεζόν και επαναπροσδιορίζουν τη µόδα. Οι πιο επιτυχηµένες από αυτές γνωρίζουν πώς να δηµιουργούν ευφάνταστες εµφανίσεις µε οικονοµικά κοµµάτια από γνωστές αλυσίδες συνδυάζοντάς τα µε τέτοιο τρόπο που να µοιάζουν λες και είναι βγαλµένα από τα Fashion Weeks και την υψηλή ραπτική.

Η γνωστή αλυσίδα µόδας Mango είναι µια από τις εταιρείες που εµπνέει τις fashion influencers να δηµιουργήσουν και να αναδείξουν την προσωπικότητά τους, χρησιµοποιώντας κοµµάτια από τις συλλογές της και ποζάροντας στους προσωπικούς τους λογαριασµούς στο Instagram χρησιµοποιώντας το hashtag #mangogirls. Εµείς ξεχωρίσαµε τέσσερα it girls από την Κύπρο, που συγκαταλέγονται ανάµεσα στα Mango Girls, αφού ξέρουν πώς να φοράνε τα πιο chic κοµµάτια από τη συλλογή του Mango Φθινόπωρο/Χειµώνας 2018-19 και να κάνουν τους δικούς τους ευφάνταστους συνδυασµούς και κρατήσαµε σηµειώσεις.

Άντρια Αλετράρη - Blogger, fashion consultant και stylist

Η ΤΑΣΗ SCARF PRINT

To scarf print περιλαµβάνεται ανάµεσα στα πιο ξεχωριστά statement trends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειµώνας και αν το υιοθετήσεις σωστά µπορείς πραγµατικά να εντυπωσιάσεις. Τα µοτίβα των τετράγωνων, µεταξωτών φουλαριών είναι τώρα τυπωµένα παντού, σε φούστες, παντελόνια, πουκάµισα και µπλούζες.

HOW TO

TOTAL LOOK: Υιοθέτησε την τάση head-to-toe συνδυάζοντας διαφορετικά είδη σε χρωµατισµούς και µοτίβα που να ταιριάζουν µεταξύ τους ή ακόµα και διαφορετικά κοµµάτια µε το ίδιο print. Ένα µεταξωτό, µάξι φόρεµα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φορέσεις την τάση από πάνω µέχρι κάτω. Συνδύασέ το µε µια µονόχρωµη τσάντα.

ΜΕ ΖΩΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ: Αν επιλέξεις να φορέσεις ένα κοµµάτι από αυτήν την τάση, για παράδειγµα ένα πουκάµισο, συνδύασέ το µε κάτι µονόχρωµο, όπως ένα παντελόνι, µια midi φούστα ή ένα µαύρο σορτς και δέσε τα µαζί µε µια statement ζώνη σε έντονο χρώµα όπως το κόκκινο. Έτσι θα προσθέσεις κοµψότητα στο outfit σου - όπως το έκανε η Άντρια Αλετράρη.

Πουκάμισο €49.99

Φούστα €49.99

Πουκάμισο €49.99

Φούστα €39.99

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Tα χρυσά κοσµήµατα αναβαθµίζουν άµεσα αυτήν την τάση. Φόρεσε χρυσά σκουλαρίκια, όπως κλασικά hoops, χρυσά δαχτυλίδια και χρυσά chokers µε τη µέθοδο του layering σε συνδυασµό µε µίνιµαλ χρυσές αλυσίδες και µενταγιόν.

Σκουλαρίκια €9.99

Έβελυν Καζαντζόγλου - Fashion και beauty blogger, µοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια

Η ΤΑΣΗ ΚΑΡΟ

Στα φετινά catwalks το είδαµε να φιγουράρει σε διάφορους οίκους, οι οποίοι το αποτύπωσαν στα σύνολά τους σε διάφορα χρώµατα και υφές και σε όλες του τις µορφές, όπως το εµβληµατικό, βρετανικό heritage καρό, το ταρτάν και τα µοτίβα εµπνευσµένα από το look Americana.

HOW TO

CLASH THEM: Για το απόλυτο καρό look φόρεσε διαφορετικά είδη καρό µαζί και σε διαφορετικά µεγέθη και χρώµατα. Μπορείς να συνδυάσεις το καρό σύνολό σου µε λευκά sneakers για ένα πιο casual look -όπως η Έβελυν- και µία contrast τσάντα σε έντονο χρώµα, όπως το πορτοκαλί.

Sneakers €49.99

ΜΕ ANIMAL PRINT: Η τάση του print on print σε προκαλεί να συνδυάσεις διάφορα prints σε ένα look. Φόρεσε ένα µακρύ, καρό παλτο µε leggings ή midi φούστα σε animal print και λεοπάρ µποτάκια.

Snake print μποτάκι €49.99

ΚΑΡΟ ΠΑΛΤΟ: Αγκάλιασε την τάση µε ένα statement καρό παλτό, συνδυάζοντάς το µε ψηλόµεσο, µαύρο skinny τζιν, ένα µονόχρωµο πλεκτό ή ζιβάγκο και ένα µποτάκι για ένα απλό look γεµάτο στυλ. Πρόσθεσε µια έξτρα πινελιά µε ένα clutch bag σε έντονο χρώµα.

Φούστα €149.99

Σκουλαρίκια €12.99

Σύλβια Μαυροπούλου- Fashion stylist, blogger, Ιδιοκτήτρια των Mint Boutiques

Η ΤΑΣΗ ANIMAL PRINT

Αυτό το φθινόπωρο η µόδα λατρεύει ιδιαίτερα το animal print. Με επιλογές από λεοπάρ, ζέβρα, tiger print και snakeskin, τα catwalks καθόρισαν το animal print ως το απόλυτο look, που αποπνέει δυναµισµό και αυτοπεποίθηση. Φόρεσέ το παντού.

HOW TO

MIX&MATCH: Ο πιο τολµηρός τρόπος για να το φορέσεις είναι να συνδυάσεις διαφορετικά είδη animal print µεταξύ τους- η Μπέλα Χαντίντ το κάνει συνέχεια. Για παράδειγµα ένα κόκκινο snakeskin φόρεµα ταιριάζει απόλυτα µε λεοπάρ µποτάκια ή µε zebra print.

Παλτό €99.99

ONE ITEM: Ανάδειξε το outfit σου προσθέτοντας µια δόση από την τάση, όπως ψηλές snakeskin µπότες, σκουλαρίκια µε zebra print ή µια tiger print τσάντα. Η Σύλβια φοράει τις snakeskin µπότες του Mango µε ένα µάξι φόρεµα σε απαλούς χρωµατισµούς δηµιουργώντας ένα φίνο αποτέλεσµα.

Τσάντα €29.99

 

Μπότα €59.99

Σκουλαρίκια €15.99

 

ΣΕ ΦΟΥΣΤΑ: Μια σατέν, slip φούστα σε λεοπάρ ή zebra print θα απογειώσει το look σου. Φόρεσέ τη µε ένα oversized πλεκτό και µποτάκια ή πέδιλα σε neutral χρώµα.

Φούστα €49.99

Ζώνη €19.99

Κάλια Ελευθερίου - Fashion blogger, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός

Η ΤΑΣΗ BELT BAGS

Το comeback των 80s στον χώρο της µόδας έφερε µαζί του και την ιδιαίτερη τάση της iconic belt bag, η οποία παρουσιάστηκε στην πιο πολυτελή της µορφή. Τις εντοπίσαµε στις πασαρέλες των Miu Miu, Gucci, Marc Jacobs και Off-White που τις πρόσθεσαν στα chic σύνολά τους.

HOW TO

ΜΑΥΡΟ POUCH: Μια µαύρη belt bag σε σχήµα pouch µπορεί να φορεθεί µε όλα τα σύνολά σου. Συνδύασέ τη µε φορέµατα τύπου slip dress ή φόρεσέ την µε τζιν, όπως η Κάλια Ελευθερίου.

Φόρεμα €59.99

MOCK-CROC: Οι fashion bloggers λατρεύουν τις belt bags µε τύπωµα δέρµατος κροκόδειλου που ακολουθούν την τάση του mock-croc. Υιοθέτησε αυτήν την τάση για να χαρίσεις πολυτέλεια και κοµψότητα στην εµφάνισή σου.

Belt bag €15.99

Belt bag €19.99

Belt bag €19.99

ΣΤΟ Ι∆ΙΟ ΧΡΩΜΑ: Επίλεξε ένα τσαντάκι µέσης στην ίδια απόχρωση µε το outfit σου, όπως παλτό ή φόρεµα, για να δώσεις στυλ, άποψη και δυναµική στο look σου. Θα µπορούσε να είναι ένα παλτό σε χρώµα µουσταρδί, πράσινο ή animal print.

       

Tags mango, mango girls, μόδα, τασεις, Σύλβια Μαυροπούλου, καλια ελευθεριου, αντρια αλετραρη, Έβελυν Καζαντζόγλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5581 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3097 s // Total time: 2.8678 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X