H 3ina στηρίζει το World Cancer Research δημιουργώντας το limited edition Lips for Life


H 3ina στηρίζει το World Cancer Research δημιουργώντας το limited edition Lips for Life

Μια ζωηρή - χρωματιστή απόχρωση η οποία αντιδρά με το PH.

Το 2017 χάθηκαν δυο αγαπημένα πρόσωπα από καρκίνο, η Διευθύντρια του Marketing της 3ina, Arita Celma, 32χρονών και η αδελφή του Ιδρυτή Pablo, Maria Rivera, 37 χρονών. Δυστυχώς 1 στους 6 θανάτους προκαλείται από τον καρκίνο.

Μέσα από τις δυσκολίες της, η φιλοσοφίας της 3ina, είναι να βρούμε την χαρά της ζωής μέσω θετικής σκέψης, θετικές ενέργειες και πνευματικές προσωπικές εκφράσεις.

Θέλοντας να τιμήσουν τις όμορφες αναμνήσεις των αγαπημένων τους αλλά και των δικών μας ανθρώπων που χάθηκαν από την ζωή με ένα τρόπο γιορτάζουν τις στιγμές που ζήσανε μαζί τους, και ταυτόχρονα βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Γι’ αυτό η 3ina ανακοίνωσε την συνεργασία τους μαζί με το World Cancer Research (WCRF), όπου ειδικεύεται στις έρευνες και στην ενημέρωση στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή εταιρεία καλλυντικών προσπαθεί να εμπλακεί μέσω από το λανσάρισμα του κραγιόν Lips for Life όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξη στο WCRF, ώστε να τους βοηθήσουν να πετύχουν το όραμα τους, τον στόχο τους, ένα κόσμο χωρίς καρκίνο.

Μια ζωηρή – χρωματιστή απόχρωση η οποία αντιδρά με το PH έτσι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χρώμα. Ένα κραγιόν θρεπτικό και προστατευτικό όπου θα δώσει χρώμα στα χείλη και θα τα διατηρήσει απαλά.

Το Lips for Life είναι ένα limited edition κραγιόν του οποίου όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο ταμείο για στήριξη του World Cancer Research fund (WCRF) και στοιχίζει €10.95.

Tags 3ina, World Cancer Research, Lips for Life, κραγιον, Μακιγιαζ, makeup, make-up, LIPSTICK


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3392 s (235 Queries.) // Parse time: 1.3985 s // Total time: 3.7377 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X