Tα Marks & Spencer εγκαινιάζουν το νέο τους κατάστημα στο Nicosia Mall


Tα Marks & Spencer εγκαινιάζουν το νέο τους κατάστημα στο Nicosia Mall

Το νέο κατάστημα μεγέθους 1,500 τετραγωνικών μέτρων φιλοξενεί τις καλύτερες ποιοτικές συλλογές των Marks & Spencer σε γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα, αξεσουάρ, εσώρουχα και είδη ομορφιάς

Τα Marks & Spencer και ο Όμιλος Εταιρειών Voici La Mode εγκαινίασαν στις 21 Νοεμβρίου το ολοκαίνουργιο κατάστημά τους στο Nicosia Mall, με στόχο να προσφέρουν μια ολότελα μοναδική εμπειρία αγορών παρουσιάζοντας το νέο ‘boutique concept’ – το πρώτο στο είδος του στην Κύπρο.

Το νέο κατάστημα μεγέθους 1,500 τετραγωνικών μέτρων φιλοξενεί τις καλύτερες ποιοτικές συλλογές των Marks & Spencer σε γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα, αξεσουάρ, εσώρουχα και είδη ομορφιάς, αλλά και όλα τα must-haves που αξίζει να αποκτήσετε. Παράλληλα, το τμήμα σπιτιού είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες τάσεις και αξεσουάρ για να διαμορφώσετε το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε, ενώ στο τμήμα τροφίμων θα ανακαλύψετε περισσότερα από 600 απολαυστικά προϊόντα που θα λατρέψετε.

Η ιδέα του "boutique store" προσφέρει μια ολότελα νέα, πολυτελή εμπειρία αγορών, με κρυφό φωτισμό, μεγάλους καθρέφτες και εικόνες που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Στην είσοδο, οι πελάτες μπορούν εύκολα να διακρίνουν το εκτεταμένο εύρος των διαφορετικών στυλ, καθώς και προτεινόμενα σύνολα, αλλά και στυλιστικές προτάσεις που είναι διαθέσιμα στο νέο κατάστημα.

Από τη μεριά του ο κος Κυριάκος Αρτέμη, Operations Director του Ομίλου Voici La Mode μεταξύ άλλων τόνισε πως "Τα Marks & Spencer μεταμορφώνονται με στόχο να έρθουν πιο κοντά στους καταναλωτές του σήμερα και του αύριο, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέρνουμε την εμπειρία του ‘boutique store’ στους πελάτες μας στην Κύπρο, και στο πολυαναμενόμενο Nicosia Mall. Συνδυάζοντας τα καλύτερα από το τμήμα τροφίμων και όλες τις τελευταίες τάσεις σε μόδα και είδη για το σπίτι με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το κοινό μας στο γεμάτο έμπνευση νέο μας κατάστημα". 

Tags Marks & Spencer, nicosia mall


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8384 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2357 s // Total time: 3.0741 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X