Πήγαμε στο atelier της Έφης Παπαϊωάννου και πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα φορέσουν οι παρουσιάστριες των “Eating Awards 2018”


Πήγαμε στο atelier της Έφης Παπαϊωάννου και πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα φορέσουν οι παρουσιάστριες των “Eating Awards 2018”

Εντυπωσιακές απόψε Μπεκατώρου και Παπαδημητρίου στο Hilton Cyprus 

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Eating Awards, που διοργανώνει το Time Out, γιορτάζουν φέτος 14 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει και φέτος η Nespresso ενώ ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών.

Διαβάστε ακόμα: Που βρέθηκαν Μπεκατώρου και Παπαδημητρίου αμέσως μετά τις πρόβες για τα αποψινά Time Out Eating Awards 2018; [βίντεο]

Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί, απόψε  Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία. Οι παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες ήδη βρίσκονται στην Κύπρο για τις απαραίτητες συναντήσεις με τα άτομα της παραγωγής αλλά και τις πρόβες που πρέπει να γίνουν πριν εμφανιστούν απόψε μπροστά στους εκλεκτούς καλεσμένους. Ο φωτογραφικός φακός του ilovestylecom τις τσάκωσε στο atelier της γνωστής Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου η οποία για ακόμη μία χρονιά θα επιμεληθεί την εμφάνιση των παρουσιαστριών. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τις πιο κάτω εικόνες και οι δύο θα είναι άκρως εντυπωσιακές με τις μοναδικές δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου. 


 

Tags time out eating awards 2018, time out, Μαρία Μπεκατώρου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, έφη παπαιωάννου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, βραβεια, γευσιγνωσια, μόδα, Ρούχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2390 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4855 s // Total time: 2.7245 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X