Τα συγκινητικά στιγμιότυπα του Ανδρέα Λέοντα και της συντρόφου του από το μαιευτήριο την ημέρα που έγιναν γονείς! 


Τα συγκινητικά στιγμιότυπα του Ανδρέα Λέοντα και της συντρόφου του από το μαιευτήριο την ημέρα που έγιναν γονείς! 

Είδαμε τον γιο τους για πρώτη φορά!

Ο Ανδρέας Λέοντας και η αγαπημένη του, Χριστίνα Κονναρή, πριν από ένα μήνα υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους, Αχιλλέα. 

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη βόλτα του Ανδρέα Λέοντα και της Χριστίνας Κονναρή με τον νεογέννητο γιο τους! [εικόνες]

Η σύντροφος του νεαρού Κύπριου τραγουδιστή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το instagram, συγκινητικά στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο μετά τον ερχομό του μωρού τους αλλά και τη χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση που πραγματοποίησαν με αυτόν. 

“Πριν από ένα μήνα ακριβώς τέτοια ώρα μετά από πολλές ώρες πόνου με τη βοήθεια του Θεού, έφερα στον κόσμο μία ψυχούλα… τη ψυχούλα μας, τη ζωή μας όλη, τον γιο μας… Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα και η συγκίνηση που δεν περιγράφονται με λόγια… Σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες και κάνεις… για μας… για μένα και τον γιο μας. Είσαι υπέροχος άνθρωπος… Σε αγαπώ. Η λέξη μάνα είναι ιερή. Είμαι ευλογημένη και γι’ αυτό ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία”, έγραψε συγκινημένη η σύντροφος του Ανδρέα Λέοντας στη λεζάντα που συνόδευσε το πιο κάτω κολάζ φωτογραφιών. 

Tags ανδρεας λεοντας, χριστίνα κονναρη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4023 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2082 s // Total time: 2.6106 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X