Δημήτρης Σκουλός: Τον είδαμε με μαλλιά και πάθαμε πλάκα!


Δημήτρης Σκουλός: Τον είδαμε με μαλλιά και πάθαμε πλάκα!

Δείτε τη φωτογραφία που έχει γίνει viral.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι από τα πολυσυζητημένα άτομα αυτή την περίοδο καθώς μετά την συμμετοχή του ως κριτής του GNTM και τις έντονα τοποθετημένες απόψεις του δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.

Οι ατάκες του φωτογράφου προς τις παίκτριες του "Greece's Next Top Model" σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα και... δηλητηριώδεις!

Κάθε του φράση και κάθε του κριτική γίνεται αντικείμενο συζήτησης και αδιανόητου τρολαρίσματος στα social media και ειδικά στο twitter!

Διαβάστε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγό του Δημήτρη Σκουλού 

Με αφορμή λοιπόν τις ατάκες του κάποιος δαιμόνιος χρήστης ξέθαψε την φωτογραφία του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού με μαλλιά την οποία είδαμε στο youweekly. Δεν πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ αλλά για πραγματικό ενσταντανέ.

Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη περίπου 6 χρόνια πριν όπως φαίνεται και από την ημερομηνία κάτω δεξιά και προφανώς ήταν για τις ανάγκες κάποιες φωτογράφησης του Δημήτρη Σκουλού ή απλά φόρεσε την περούκα και περνούσε όμορφα κάνοντας πλάκα σε κάποιο διάλειμμα ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Tags δημητρης σκουλος, gntm, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0072 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0385 s // Total time: 0.0456 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X