Λονδίνο: 10 υπέροχα μέρη να πας την περίοδο των Χριστουγέννων


Λονδίνο: 10 υπέροχα μέρη να πας την περίοδο των Χριστουγέννων

Το περιοδικό \"ΟΚ!\" γιορτάζει 10 χρόνια κυκλοφορίας και σου προτείνει 10 μέρη που πρέπει να πας αν θα κάνεις διακοπές στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Αν αποφασίσεις να πας στο Λονδίνο αυτήν την περίοδο, πραγματικά, θα χορτάσει το instagram σου! Η καταλληλότερη εποχή, για να επισκεφθείς το Λονδίνο, είναι την περίοδο των Χριστουγέννων. Εμείς βρήκαμε δέκα μέρη που αξίζει να φιλοξενηθούν στα stories σου.

1. Peggy Porschen

Είναι το πιο πολυφωτογραφημένο καφέ στο Λονδίνο. Να ξέρεις ότι, για να μπεις μέσα, πρέπει να περιμένεις σε ουρά. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι τα γλυκά του δεν είναι και τα πιο νόστιμα, όμως, παρ' όλα αυτά η παρουσίασή τους είναι καταπληκτική.

2. Shoreditch

Μια χιπστερική περιοχή γεμάτη με γκράφιτι, όπου μπορείς να βγάλεις απίστευτες φωτογραφίες.

3. Sky Garden

Στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη θα βρεις το Sky Garden, ένα απίστευτο μπαρ εστιατόριο. Πρέπει να κάνεις κράτηση ακόμα και για ποτό.

4. Covent Garden

Covent Garden, λοιπόν, μια από τις πιο αγαπημένες μου περιοχές, με μουσικές, με κόσμο και πολύ vibe. Τέλειο μέρος για το Instagram σου.

5. Sketch

Στο Sketch θα φας, αλλά και θα φωτογραφήσεις ένα από τα καλύτερα προγεύματα της ζωής σου.

6. Notting Hill

Αυτή η γειτονιά είναι τόσο γραφική και χρωματιστή που αποτελεί τον παράδεισο του instagrammer που σέβεται τον εαυτό του.

7. Leadenhall Market

Αυτή είναι η αγορά που θα συναντήσεις τον Harry Potter. Εγώ έχω να σου δώσω μια συμβουλή. Καλύτερα να πας το Σαββατοκύριακο, γιατί τις καθημερινές είναι γεμάτο κόσμο.

8. Hampstead

Hampstead, μια περιοχή που ως τουρίστας δεν την υπολογίζεις! Λάθος! Έχει υπέροχα σπίτια, καφέ και ανθοπωλεία που θα σε ξετρελάνουν.

9. Liberty's London

Να ξέρεις ότι είναι πιο φωτογενές ακόμα και από τα Harrods!

10. Queen Mary Rose Garden

Αν δεν κάνω λάθος, δεν θα πληρώσεις σεντ, αν πας σε αυτόν τον κήπο, που βρίσκεται στο Regent's Park. Εκτός αυτού, θα βγάλεις απίστευτες φωτογραφίες.

Tags λονδινο, χριστουγεννα, Ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5976 s (256 Queries.) // Parse time: 0.6937 s // Total time: 4.2914 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X