Μετά τη δημόσια "καταγγελία" του Γιώργου Παπαδόπουλου ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη απαντά πρώτη φορά!


Μετά τη δημόσια "καταγγελία" του Γιώργου Παπαδόπουλου ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη απαντά πρώτη φορά!

Διαψεύδει τον Κύπριο τραγουδιστή!  

Πριν από μερικές ημέρες και μία μόλις ημέρα πριν την πρεμιέρα του, Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα, όπου θα εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα, λέγοντας πως ο πρώτος είχε αποφασίσει να του κόψει το δεύτερό του πρόγραμμα. 

Ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τοποθετήθηκε για το γεγονός, ανατρέποντας όσα ισχυρίστηκε ο Παπαδόπουλος.

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ, δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο, το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και ποτέ με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως όφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή. Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό πρόγραμμα) δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε και γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών", έγραψε χαρακτηριστικά ο μαέστρος. 


 

Tags γιωργος παπαδοπουλος,νότης σφακιανάκης,μαεστρος,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2915 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4529 s // Total time: 2.7444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X