Εδώ η αποκάλυψη: Αυτές οι δυο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν στην εορταστική εκπομπή που θα προβάλει το ΣΙΓΜΑ


Εδώ η αποκάλυψη: Αυτές οι δυο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν στην εορταστική εκπομπή που θα προβάλει το ΣΙΓΜΑ

Όλες οι λεπτομέρειες

Χαμός έγινε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη πως σε ένα από τα εορταστικά γυρίσματα του "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" τα οποία θα προβληθούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ , δύο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν και η μία αποχώρησε!
Η μία συγκεκριμένα δημιούργησε πρόβλημα καθώς… δεν τραγούδησε όσο θα ήθελε, ενώ η άλλη διαμαρτυρήθηκε και εντέλει αποχώρησε γιατί δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό που ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και ένιωθε παράταιρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και τη Demy! Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά.

Σύμφωνα με το  youweekly.gr  η ένταση είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις κυρίες να μην μιλιούνται καθόλου! Η Demy αντάλλαξε βαριές κουβέντες με την Αποστολία Ζώη και εντέλει όντως αποχώρησε! Αλλά… ο λόγος που η Demy έφυγε δεν ήταν το ότι δεν έκατσε κοντά στον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η παραγωγή θέλησε να την βάλει να κάτσει κάπου… απόμερα, σχεδόν στην άκρη του τραπεζιού ενώ η Αποστολία είχε καλύτερη θέση! "Αυτό είναι απαράδεκτο που συμβαίνει" ακούστηκε να λέει η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Demy η οποία και τους άφησε σύξυλους! Τελικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το γύρισμα διεκόπη και ο Αργυρός.. πήρε την εκπομπή πάνω του!

Tags ΣΙΓΜΑ, αποστολια ζωη, demy, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5218 s (230 Queries.) // Parse time: 2.3743 s // Total time: 4.8962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X