Michelle Massoura Fine Jewellery: Πολυτέλεια και χρώμα


Michelle Massoura Fine Jewellery: Πολυτέλεια και χρώμα

Κατασκευασμένα στο χέρι, με αγάπη, τα νέα σχέδια της Michelle, αγκαλιάζουν τη μοναδικότητα και προσφέρονται για διαφορετικούς συνδυασμούς.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Michelle Massoura προσεγγίζει το κόσμημα με μια φρέσκια ματιά, σχεδιάζοντας ξεχωριστά κομμάτια που αναδεικνύουν το γούστο και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Η νέα σειρά με σκουλαρίκια της ταλαντούχας Κύπριας σχεδιάστριας είναι αποτέλεσμα της αγάπης της για τα μαργαριτάρια και τις πολύτιμες πέτρες. Έτσι, το ζαφείρι, το τοπάζι, ο αμέθυστος και το διαμάντι, συνυπάρχουν με τις πέρλες επάνω σε χρυσές λεπτομέρειες 18 καρατίων.

Κατασκευασμένα στο χέρι, με αγάπη, τα νέα σχέδια της Michelle, αγκαλιάζουν τη μοναδικότητα και προσφέρονται για διαφορετικούς συνδυασμούς, ώστε να δώσουν την απαραίτητη δόση πολυτέλειας και χρώματος στην καθημερινότητά μας.

Βρείτε τις δημιουργίες της Michelle Massoura διαδικτυακά στο www.michellemassoura.com και με ραντεβού στο ατελιέ Michelle Massoura Fine Jewellery στην οδό Στασικράτους 32, 1065 στην Λευκωσία, τηλέφωνο 22 262604.

Tags Michelle Massoura Fine Jewellery, FASHION NEWS, fashion, style, trend, ταση, μόδα, στυλ, αγορα, shopping


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6202 s (229 Queries.) // Parse time: 2.0910 s // Total time: 4.7112 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X