Radiant Professional: H επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ και περιποίησης


Radiant Professional: H επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ και περιποίησης

Στη γκάμα της Radiant Professional θα βρείτε τα πιο ειδικευμένα προϊόντα.

Για περισσότερα από 50 χρόνια ο Όμιλος Hellenica προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σε σύγχρονες γυναίκες που επιθυμούν ό, τι καλύτερο μπορεί να τους προσφέρει η μοντέρνα κοσμετολογία.

To 1995 δημιουργείται το brand Radiant Professional με μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ, σχεδιασμένα για να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να γίνει η ίδια η makeup artist του εαυτού της, καθώς και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με καινοτόμες φόρμουλες και τεχνολογία αιχμής. Όλα τα προϊόντα του brand Radiant Professional παράγονται στην Ελλάδα με έμπνευση από τα χρώματα και την κουλτούρα της Μεσογείου δίνοντας λύσεις για κάθε ανάγκη και κάθε περίσταση με μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και υφών. Κάθε σαιζόν η Radiant Professional ενημερώνει μέσα από υψηλής ποιότητας Οδηγούς Ομορφιάς για τις νέες τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ δίνοντας επαγγελματικές συμβουλές και προτείνοντας ολοκληρωμένα make up looks.

Με έμπνευση από τα παγκόσμια trends κάθε εποχής, οι Beauty Advisors της μάρκας είναι πάντα στη διάθεση της κάθε γυναίκας, για να την βοηθήσουν και να επιλέξουν μαζί της αποχρώσεις που της ταιριάζουν καθώς και να προτείνουν τα προϊόντα και τις τεχνικές που θα αναδείξουν την φυσική ομορφιά της. Επιπλέον στο τμήμα τεχνολογίας και ανάπτυξης οι επιστήμονες χημικοί της μάρκας σχεδιάζουν και παράγουν προϊόντα περιποίησης με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, που συνδυάζουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και τη δύναμη της φύσης δίνοντας με αυτόν τον τρόπο αποτελεσματικές και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.

BEST SELLER ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η αρχή για κάθε πετυχημένο μακιγιάζ είναι οι σωστές βάσεις που θα το αναδείξουν. Στη γκάμα της Radiant Professional θα βρείτε τα πιο ειδικευμένα προϊόντα γι’ αυτή την ανάγκη όπως διορθωτικά και primers, concealers και foundations, πούδρες και bronzers, highlighters για λάμψεις, προϊόντα strobing και contouring για κάθε τύπο δέρματος.

Μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων σε σκιές για τα μάτια, μολύβια ματιών, eyeliners και mascaras για όγκο, μήκος, καμπύλη, ή αδιάβροχες, που καλύπτουν την επιθυμία για σαγηνευτικό βλέμμα. Ανακαλύψτε τα long lasting κραγιόν μακράς διάρκειας, τα lip glosses και τα μολύβια χειλιών σε λαμπερές και ματ υφές και σε μια πλειάδα αποχρώσεων, για εντυπωσιακά χείλη.

Εξειδικευμένα προϊόντα για τέλεια καλογραμμένα φρύδια με μολύβια, πούδρες και mascara φρυδιών. Επαγγελματικά προϊόντα για την τέλεια εφαρμογή του μακιγιάζ σε πρόσωπο, χείλη και μάτια όπως πινέλα, σφουγγάρια, blenders, κλπ.

BEST SELLER ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η υγεία, η φρεσκάδα και η λάμψη της επιδερμίδας είναι το κύριο μέλημα της Radiant Professional. Φιλοσοφία της μάρκας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με τεχνολογία αιχμής που δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη του δέρματος.

Προϊόντα καθαρισμού και τόνωσης για κάθε τύπο επιδερμίδας, ενυδατικές κρέμες καθημερινής περιποίησης προσώπου και ματιών, αλλά και δυναμικές και εξελιγμένες φόρμουλες αντιγήρανσης και σύσφιξης του δέρματος. Η γκάμα ολοκληρώνεται με τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας για πρόσωπο και σώμα που ενσωματώνουν την τεχνολογία αιχμής infra –Aging™ και προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες UVA, UVB, IR (Infrared).

Βρείτε τα καταστήματα Radiant Professional Makeup στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 31 Α & Β, στο κέντρο της Λευκωσίας στο τηλ. 22 318180 και στο Nicosia Mall στο ισόγειο,  στο τηλ 22 370709.  

Radiant Professional.

Tags Radiant Professional, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty, beauty news, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2956 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3505 s // Total time: 2.6460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X