Μια παλέτα σκιών σου προσφέρει αισθησιακά και σαγηνευτικά μακιγιάζ ματιών


Μια παλέτα σκιών σου προσφέρει αισθησιακά και σαγηνευτικά μακιγιάζ ματιών

Με 12 ουδέτερες αποχρώσεις!

Ο πιο “ζουμερός” τρόπος, μέχρι σήμερα, να υιοθετήσετε το Naked στυλ! Με 12 ουδέτερες αποχρώσεις που δεν έχετε τολμήσει ποτέ μέχρι σήμερα, η Naked Cherry Eyeshadow Palette της Urban Decay είναι εκρηκτική και ακαταμάχητα sexy, ιδανική για να δημιουργήσετε τα πιο αισθησιακά, τα πιο σαγηνευτικά μακιγιάζ ματιών.

ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΚΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Οι 12 αυτές ολοκαίνουριες σκιές περιλαμβάνουν μια γκάμα από απαλές ματ και καυτές μεταλλιζέ αποχρώσεις, που κυμαίνονται από το κρεμώδες ιβουάρ και το λαμπερό χάλκινο και δαμασκηνί μέχρι το πιο έντονο κερασί-μαύρο. Εμείς έχουμε κυριολεκτικά κολλήσει με το Bing – ένα ματ βαθύ μωβ που είναι ό,τι πιο hot αυτή την εποχή. Και δε χορταίνουμε το Drunk Dial, ένα αστραφτερό μεταλλιζέ βουργουνδί που απογειώνει με τον πλέον αισθησιακό τρόπο το smoky look.

ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ

Επειδή θέλετε μέγιστη σταθερότητα και σκιές που δε φεύγουν και δεν ξεθωριάζουν και δεν το διαπραγματεύεστε, κάθε απόχρωση αποτελείται από την εκπληκτική σύνθεση της Urban Decay που εξασφαλίζει βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και τέλειο blending.

Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ

Διακοσμημένη με μια σειρά από μεταλλιζέ κεράσια, αυτή η θήκη με το βαθύ κόκκινο χρώμα περιλαμβάνει έναν καθρέφτη σε κανονικό μέγεθος και ένα διπλό πινελάκι—με μία πλευρά για εφαρμογή ακριβείας και μία για άψογο blending. Είτε είστε στο γραφείο, είτε περιμένετε την επόμενη πτήση σας, είτε είστε σπίτι και ετοιμάζεστε για έξοδο, η Naked Cherry φέρνει μια πικάντικη νότα στα πάντα, από τις μοντέρνες ουδέτερες και τις sexy λαμπερές αποχρώσεις, μέχρι το σούπερ smoky look.

Tags Urban Decay, Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette, eyeshadow, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9038 s (228 Queries.) // Parse time: 0.6966 s // Total time: 3.6005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X