5 χαριτωμένα ζαχαροπλαστεία στην καρδιά της Λεμεσού!


5 χαριτωμένα ζαχαροπλαστεία στην καρδιά της Λεμεσού!

Γευστικοί πειρασμοί και πληθώρα επιλογών.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και τα γλυκά, παντός είδους έχουν την τιμητική τους. Έτσι κι εμείς σας προτείνουμε πέντε ζαχαροπλαστεία στη Λεμεσό, που σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!

Choco la
Η κ. Βικτώρια έχει παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα στην εταιρεία σοκολατοποιίας Gallebaut. Ειδικεύεται στα σοκολατάκια τα οποία φτιάχνει με σοκολάτα Gallebaut, ενώ ταυτόχρονα παρασκευάζει και διάφορα άλλα γκουρμέ γλυκά, κυρίως με παραγγελία, όλα με βελγική σοκολάτα. Το εργαστήριό της είναι open plan, έτσι μπορείς να βλέπεις τι παρασκευάζει, ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει γλυκά και σοκολατάκια με label της εταιρείας ή του ατόμου που θα της το ζητήσει.
Το γλυκό: Σοκολατάκια και κυρίως αυτό με cheesecake filling, σαμπάνια ή ζιβανία (€35/κιλό). Δούκισσα με σοκολάτα Gallebaut (€20).
Xmas Festivity: Christmas logs με γεύση πραλίνας ή brandy. Από αυτήν τη σεζόν θα είναι ίσως η πρώτη που θα φέρει στην Κύπρο τη σοκολάτα ruby με φυσικό χρώμα ροζ, το οποίο δημιουργείται από τα ruby cocoa beans.
(25321021) Χριστάκη Κράνου 28, Γερμασόγεια. Δ-Σ 09.00-19.00, Κ 10.00-13.00.

Fleurie Patisserie
Το γραφικό ζαχαροπλαστείο του διπλανού, βραβευμένου, γαλλικού εστιατορίου Maison Fleurie δεν θα μπορούσε να μην σε ταξιδέψει στις γεύσεις της Γαλλίας. Η Εύη Χιώτη εκπαιδεύεται για πάνω από 30 χρόνια στη Γαλλία, ενώ έχει πάρει χρυσό μετάλλιο στο Chef Club της Ελλάδας και επιλέχθηκε να συμμετέχει στην Biennale Γαστρονομίας της Ρώμης.
Το γλυκό: Τούρτα δάκρυα μαύρης σοκολάτας με γέμιση κρέμα λεμονιού (€40) και μεγάλο macaron με pistachio και φράουλες (€40).
Xmas Festivity: Κορμός Χριστουγέννων με κάστανο ή Mont Blanc με κάστανο και μαρέγκα.
(25312363) Χριστάκη Κράνου, 18, Ποταμός Γερμασόγειας. Δ-Κ 10.00-23.00. Περισσότερα στο CheckInCyprus.

Tags ζαχαροπλαστειο, food news, γλυκα, SWEET


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0934 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4109 s // Total time: 2.5044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X