Είσαι σε ετοιμότητα για τα γιορτινά τραπέζια;


Είσαι σε ετοιμότητα για τα γιορτινά τραπέζια;

Όλοι λατρεύουμε τις γιορτές. Ευκαιρία να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να μαζευτούμε γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι επιδεικνύοντας τις δεξιότητές μας στη μαγειρική, και να κάνουμε το catch-up μας σε μια ατμόσφαιρα θαλπωρής και αγάπης.

Όλα αυτά βέβαια θα λαμβάνουν χώρα στην τραπεζαρία, ενώ εσύ πιθανότατα θα σκέφτεσαι τι θα γίνει με τον χαμό στην κουζίνα…

Τα «δώρα» που θα σε περιμένουν μετά το φαγοπότι; Tαψιά με το καμένο λιπάκι τους, κατσαρόλες με ξεραμένο φαγητό, σιρόπια απ’ τα γλυκά που έφτιαξες παντού σε πάγκους και σκεύη. Τέλειο;

Ευτυχώς για ‘σένα, είσαι fan των Προϊόντων Scotch-Brite™ και η κουζίνα σου είναι σωστά εξοπλισμένη για δύσκολα «ξεκαθαρίσματα»! Το μόνο που θα έχεις να κάνεις θα είναι να βάλεις την αγαπημένη σου μουσική για soundtrack, να σηκώσεις τα μανίκια και να πάρεις το Scotch-Brite™ Σφουγγάρι ΕXTREME στα χέρια σου ξεκινώντας από τα σκεύη σου! Ιδανικό για τους πολύ επίμονους λεκέδες φαγητού, σε βοηθά για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα χωρίς επίμονο μούλιασμα για τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα ταψιά σου. Για τα ευαίσθητα σκεύη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Scotch-Brite™ Σφουγγάρι Μπλε για Ευαίσθητες Επιφάνειες που δεν χαράζει!

Όταν τελειώσεις με τα σκεύη, σειρά έχουν τα πιάτα. Εκεί ξέρεις τι θα πρέπει να κάνεις –  θα πάρεις το Scotch-Brite™ Σφουγγάρι Πράσινο με Αντιβακτηριδιακή Προστασία στον Σπόγγο που είναι φανταστικό και υπερέχει ξεκάθαρα στο πλύσιμο των πιάτων, και θα αρχίσεις το έργο!

Αν σου λείπουν κάποια απ’ τα πιο πάνω, εφοδιάσου πριν αρχίσουν τα μεγάλα γλέντια - όπως πολύ καλά γνωρίζεις η κατάλληλη προετοιμασία είναι το παν! Τα Προϊοντα Scotch-Brite™ θα είναι σύμμαχός σου κι αυτές τις γιορτές, για ένα καθαρό σπίτι, γεμάτο ζωή!

*Sponsored Content

Tags scotch brite,γιορτές,τραπέζι,πιατα,πλυσιμο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6897 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5909 s // Total time: 4.2806 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X