Τα εικονικά denim στιλ της Tommy Hilfiger δείχνουν πλέον τόσο κλασικά και τόσο μοντέρνα ταυτόχρονα 


Τα εικονικά denim στιλ της Tommy Hilfiger δείχνουν πλέον τόσο κλασικά και τόσο μοντέρνα ταυτόχρονα 

Το νέο δυναμικό look από τη συλλογή Tommy Jeans 

Η συλλογή Tommy Jeans, για το χειμώνα κάνει αναφορά στον πιο εικονικά denim στιλ της Tommy Hilfiger με μία ωστόσο πιο νεανική ματιά. Βλέπουμε τα αγαπημένα κλασικά κομμάτια του αγαπημένου fashion brand, όπως το πουκάμισο Rugby και το σακάκι puffer να επαναλανσάρονται σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής σε υπερμεγέθη σιλουέτες, με επιρροές από το αγαπημένο σπορ των Αμερικανών το μπέιζμπολ, με παιχνιδιάρικες λωρίδες, σε μια τολμηρή χρωματική παλέτα. 

Κάνοντας ανασκόπηση στη συλλογή κανείς μπορεί να αντιληφθεί την αίσθηση νοσταλγίας που υπήρχε στο σχεδιασμό της με τα collegiate-inspired logos και τις vintage εκτυπώσεις που γιορτάζουν την premium κληρονομιά του brand να κυριαρχούν. Πλέον τα American classics γίνονται απαραίτητα κομμάτια με ένα πιο cool χαρακτήρα και με περισσότερο επαναστατικό πνεύμα. Για αυτούς που μπορούν με το ίδιο outfit να πηγαίνουν από τη δουλειά στο γήπεδο και να δείχνουν υπέροχοι καθώς ένα απλό, καθημερινό σύνολο, με statement κομμάτια από τη συγκεκριμένη συλλογή μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή τους.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ο καλύτερος τρόπος να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τις τάσεις (όπως το καρό παλτό για παράδειγμα) είναι να επιλέξεις κλασικά κομμάτια με μοντέρνο twist που θα μπορείς να φοράς όλες τις ώρες και για πολλά χρόνια.

Η συλλογή Tommy Jeans είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger My Mall και Nicosia Mall και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Tags Tommy Hilfiger, μόδα, Tommy Jeans, denim, Συλλογή, χειμωνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4087 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2508 s // Total time: 2.6595 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X