Παραμονή πρωτοχρονιάς στο περιπολικό για Κύπρια ηθοποιό 


Παραμονή πρωτοχρονιάς στο περιπολικό για Κύπρια ηθοποιό 

Όλες οι λεπτομέρειες 

Τις γκαντέμικες Πρωτοχρονιές που έζησαν διάσημα πρόσωπα μετέφερε μέσα από τις σελίδες τους το “Down Town”. Ανάμεσα τους και η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία θυμήθηκε μια πρωτοχρονιά από τα παιδικά της χρόνια που την πέρασε μέσα σε ένα περιπολικό. 

Διαβάστε ακόμα: Η αναπάντεχη συνάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη στο Λονδίνο με επώνυμη Κύπρια! [βίντεο]
 


“Μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν ήμουν μικρή, αποφασίσαμε να πάμε οικογενειακώς σε ένα πάρτι σε άλλη πόλη, δύο ώρες απόσταση. Ντυθήκαμε, στολιστήκαμε –υπερπαραγωγές- και ξεκινήσαμε, σε ένα αυτοκίνητο πέντε γυναίκες: η μαμά μου, η αδερφή μου, οι θείες μου και εγώ. Στον αυτοκινητόδρομο, χάλασε το αμάξι. Τότε, δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και έτσι δεν μπορούσαμε να πάρουμε την οδική βοήθεια. Προσπαθούσαμε να σταματήσουμε τα διερχόμενα αυτοκίνητα, μπας και βρεθεί κανένας άντρας να μας βοηθήσει, αλλά τίποτα. Στο τέλος, σταμάτησε ένα περιπολικό. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν καταφέραμε ποτέ να πάμε στο πάρτι και την αλλαγή του χρόνου την κάναμε στο περιπολικό που μας πήγαινε πίσω στο σπίτι!” δήλωσε η ηθοποιός. 

Tags Μαριέλλα Σαββίδου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3638 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4762 s // Total time: 2.8400 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X