Ανόρθωση Βραχιόνων: Η Πλαστικός Χειρουργός μας λύνει όλες τις απορίες μας


Ανόρθωση Βραχιόνων: Η Πλαστικός Χειρουργός μας λύνει όλες τις απορίες μας

Η Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί πότε χαλαρώνουν τα μπράτσα μας, το γιατί και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Τα μπράτσα ή οι βραχίονες όπως τα αποκαλούμε στην ιατρική αρχίζουν σχετικά νωρίς, συνήθως από τα 40 και μετά να χαλαρώνουν διότι το δέρμα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητα του.

Ακόμη ένας λόγος που χαλαρώνουν τα μπράτσα μας είναι η μεγάλη απώλεια βάρους. Σε αυτές τις περιπτώσεις η χαλάρωση εμφανίζεται και σε νεαρότερες ηλικίες.

Η ανόρθωση βραχιόνων ή αλλιώς βραχιονοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που έχει ως στόχο να βελτιώσει την εμφάνιση της περιοχής του βραχίονα. Να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση και να μας προσφέρει πιο σφιχτά και καλλίγραμμα μπράτσα.

Στην επέμβαση αυτή χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές οι οποίες έχουν στόχο να αφαιρέσουν το περιττό δέρμα και λίπος.

Η τομή μπορεί να γίνει κατά μήκος του βραχίονα στην έσω πλευρά ώστε να μπορεί να κρύβεται, στις περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλη χαλάρωση δέρματος, ή να γίνει πρώτα λιποαναρρόφηση με μια μικρή τομούλα κοντά στη μασχάλη και τράβηγμα του δέρματος αν χρειάζεται στο ίδιο σημείο.

Η επέμβαση γίνεται συνήθως με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου δυο ώρες ανάλογα με το βαθμό της χαλάρωσης που υπάρχει.

Μετεγχειρητικά ο ασθενής θα πρέπει να φορέσει κάποιο είδος συμπίεσης για να εξασφαλισθεί η ομαλή αποθεραπεία.

Η επάνοδος στην εργασία δεν απαιτεί περισσότερο από μία εβδομάδα με δέκα ημέρες αναλόγως πάντοτε και του ασθενούς.

Η βραχιονοπλαστική είναι μια επέμβαση η οποία δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολεί έντονα τις γυναίκες, γιατί η χαλάρωση των μπράτσων πολύ συχνά υποχρεώνει τις γυναίκες να αποφεύγουν κοντομάνικα ή αμάνικα ρούχα και επηρεάζει τη ζωή τους ειδικά τη περίοδο του καλοκαιριού.

Tags Ανόρθωση Βραχιόνων, ανόρθωση μπράτσων, βραχιονοπλαστική, Ομορφια, υγεια, Σώμα, πλαστικός χειρουργός, γεωργια κουλερμου, beauty, body


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7147 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4579 s // Total time: 3.1726 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X