Επώνυμος Έλληνας: "Και να πω ότι είμαι γκέι τι θα γίνει;"


Επώνυμος Έλληνας: "Και να πω ότι είμαι γκέι τι θα γίνει;"

Ο ίδιος μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία και για το πως βλέπει το θέμα της δημοσιοποιήσης της προσωπικής του ζωής

Στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή αλλά και όλα όσα ακούγονται για το αν ο γνωστός Έλληνας κομμωτής είναι γκέι ή όχι. Η δημοσιογράφος τον ρώτησε ξακάθαρα για το λόγο που δεν απαντά αν είναι ή όχι γκέι. "Κι αν απαντήσω “ναι”, ότι είμαι γκέι, τι θα γίνει; Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι" απάντησε ο ίδιος με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: "Γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει κατά καιρούς αυτή η επιμονή να απαντήσεις στην ερώτηση αν είσαι γκέι;"

Διαβάστε ακόμα: Τρύφωνας Σαμαράς: Απάντησε πρώτη φορά για το "ακατάλληλο" βίντεο που ανήρτησε στο instagram!

"Γιατί είναι κάτι που δεν το έχω διευκρινίσει. Επειδή δεν είμαι με μια γυναίκα δίπλα μου, αυτό κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι άξιο λόγου. Ποτέ δεν έχω προβάλει την προσωπική μου ζωή και δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι στα περιοδικά για την προσωπική μου ζωή. Όλα τα περιοδικά που υπάρχουν τώρα “παίζουν” μόνο ζευγάρια και οι πιο πολλοί υπάρχουν για την προσωπική τους ζωή, εγώ δεν θέλω να υπάρχω γι’ αυτό, αν έχω παιδιά, αν έχω γυναίκα ή αγόρι" απάντησε με το δημοσιογράφο.

Tags τρύφωνας σαμαράς, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, γκέι, ομοφυλόφιλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0040 s (7 Queries.) // Parse time: 0.0210 s // Total time: 0.0250 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X