Ελένη Χατζίδου: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την πλαστική που έκανε στη μύτη! [βίντεο]


Ελένη Χατζίδου: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την πλαστική που έκανε στη μύτη! [βίντεο]

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη στιγμή που είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη και η λιποθυμία.

Η Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στην ελληνική showbiz, θέλησε μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube να μιλήσει για πρώτη φορά για την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Ελένη Χατζίδου με πιο ξανθό μαλλί από ποτέ σε τηλεοπτική της εμφάνιση! [εικόνες & βίντεο]

Η τραγουδίστρια, δείχνοντας στο βίντεο κάποια στιγμιότυπα από εκείνη τη φάση της ζωής της, είπε χαρακτηριστικά: “Με ενοχλούσε η μύτη μου και νομίζω πως άκουγα και κάτι ψιθύρους για τη μύτη μου κατά καιρούς. Αυτοί οι ψίθυροι μεγάλωσαν όταν βγήκα στο γυαλί. Όταν τελείωσε το χειρουργείο, μου είχαν χορηγήσει τόσα πολλά παυσίπονα που δεν καταλάβαινα τίποτα. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα. Μετά συνηθίζεται και λίγο ο πόνος… Εκεί που φρίκαρα τελείως ήταν όταν μου έβγαλαν τα ειδικά βαμβακάκια που βάζουν στη μύτη. Εκτός από τον νάρθηκα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Στο Dancing with the Stars ήμουν ενάμιση μήνα μετά την επέμβαση”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags Ελένη Χατζίδου, showbiz κύπρος, gossip, πλαστικη, ΜΥΤΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7981 s (230 Queries.) // Parse time: 1.9796 s // Total time: 4.7777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X